dear october#1

asslamaualikum w.b.t
dear,sweet october
hope my dream become true.


bulan nie bulan october bulan hari jadi die bulan final exam bulan menghapd buku bulan menghafal fakta sejarah ditambah dgn fakta dan explanation biology pastu hafal segala tokoh dkat gama islam bulan kira kira pecah otak add math math mode lagi,semuanye bulan lah.

mengharap bulan nie bulan aku jadi kuat bulan yng slalu tersenyum smpai ke cuping telinga.so please, segala problem jngn datang pada bulan nie aku nak exam kau postpone lah bulan depan ke dua tahun lagi ke tak payah dtng lngsng ke.

bulan nie tolong jadi teman sekuat saya,tak ade 24 jam dgn saya pon tak ape asal jadi pengkuat semangat sudahlah saya nak exam nie mood nak belajar dah hilang ape saya bace semua masuk pastu esok dah keluar dari cecelah telinga nie.tolonglah paham!saya tak suka mcm nie.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_l8kjhrhHr31qdwetoo1_400.jpg

kau sedar tak kau busuk!kepala aku pening hidung aku sakit!

No comments:

Post a Comment