dear october#9

assalamualaikum w.b.t
yeah!!bngun pagi pagi
tak sempat gosok gigi
terus seyum smpai telinga!


ohhhmmmjiieee!bngun pepagi terus senyum tak sabar nak sekolah esk tak sabar nak habis final exam!final exam oke bukan spm harap maklum.experiment tak baca lagi chemsitry tak khatam lagi mane taknye study less than 30 minit!30 minit oke bukan 30 jam mahupun 30 tahun!yeah!mmng berani menempah gagal,siapa takut nak ikut jejak alifah buad kenduri tujuh hari tujuh mlm untk ckg zatur siapa yng gagal chemistry!sebaik shje dngr terus rase gerun ngeri cuak tolong jngn bagi aku gagal!!

ohhh!!!saya ade seorng kawan lagi yng minat hindustan oke kawan saya itu lelaki oke ulang lagi skali lelaki lagi sekali lelaki.saya kate saya suka tngok hindustan bila hero die ganteng2 suka tngok hindustan part mereka menari,lpas tu die boleh kate part menari kau suka tngok seksi lah dorng,ulang lagi skali seksi lah dorang yes!seksi saya pon kate siapa suruh kau tengok yng perempuan mmng seksi lah!saya tengok hero hero oke!dan die kate gatal!eleh llaki pon tengok heroin eleh lagi gatal!lumrah lelaki dan perempuan tiada siapa mampu melawannye.

yey!!!!october nak hbis maybe ini post terakhir saya untk october mmng pasti ini yng terakhir lepas nie november pulak awal november smbutlah birthday saya sambutlah!sambutlah!agak terkilan first november saya dkat hostel masih exam smpai second november tak boleh nak update blog yes!sngat terkilan tak apelah tahun lepas birthday saya sngat meriah smpai buad essay english mase final exam hari tu cuma bagi gempak sikit ayat die tapi grammar confirm tunggang terbalik tak apelah yng penting mase tulis essay saya sengih kesorangan=]]]

tidak ape lagi saya nak menaip cukuplah smpai sini hanya mendoakan kejayaan saya untk final exam dan saya mampu buad yng terbaik walaupon usaha tak seberapa tapi dkat hostel saya tidur pukul satu oke menghadap buku.sekian sahaje assalamualaikum.peace♥

http://1.bp.blogspot.com/_K02Ve1N4leY/TJ4dqhN9xTI/AAAAAAAABGE/HhGDKf7jNu4/s1600/tumblr_l79goePxkZ1qzll40o1_500.jpg

please!be nice to me exam!i appreciate it.

dear october#8

assalamualaikum w.b.t
oke cukup!semua salah aku!
kau kan baik!*smpai ramai org benci kau!
ohhh!!!sngguh baiiikkk!!!!!


hello bloggers!lame tak update blog,maklum saya sambut deepavali dgn jiran lama saya dulu oke jgn jeles sari saya lawa tau warna warni satu malaysia punya!perut saya penuh maruku capati tosei,eh deepavali mkan bnda tu ke.oke nmpak sngt menipu kan grrr,tolonglah saya nak makan capati!!!setelah sekian lama saya tak update blog tiga hari ajew pon bnyak sngt cerita tapi malas nak cerita dkat sini.omk!!!header dah baru act nak baud transparent dah jadi dah edit dkat gimp tuw then still ade background lagi pastu cari tutors nak hilangkan background putih tu dah try buad tapi asyik kluar invalid error ajew,grrr sngat geram rase nak meraung melalak merajuk!amboi kalah orng hilang laki sepuluh tahun!grr,sesiapa bole tolong tak?

yeah!!!lagi berapa hari detik waktu october nak habis cepatlah cepatlah november cepatlah first november ohhh ingt kan diri exam belum habis lagi guhhh!tiga hari ajew lagi tak ape semua senang paper three ajew dgn chemsitry ekeleh dduk rumah buku tak sentuh nak kate senang pergi deyyy!!!tak ape semestinya pepagi dtng school dpat soalan bocor jadi tak payah nak risau mcm kucing berak tngh panas rilex ajew kucing berak dpan orng ramai cool ajew tak ade nak gelabah tutup muka lari lintang pulang esok dah bunuh diri.heeeee,saya mengharap soalan tidak susah yng boleh mejerumus saya ke lembah kegagalan seriklah setara dua pyhsic telah bawak saya ke lembah kegagalan itu.

cuti deepavali pon nak habis ahad dah balik hostel!alhamdulillah di sana saya akan belajar tiada lagi komputer tiada lagi handphone tiada lagi facebook tiada lagi blog tiada lagi drama yng ade hanya buku chemistry,biology dan pyhsic dan bear gocho saya!sudah lah saya tak snggup jadi orng bodoh bila ckgu soal terpinga pinga mencari jawapan sedangkan orng yng pandai berjaya menjawab soalan tu.sudah lah!!!saya dah serik mcm nie*tetiba ade kesedaran
.


grr,ayat dkat atas skali tuw.tiada ape aku nak ckap untk kau!cukuplah go on dngn life kau teruskan percaya ckap orng hati kau yng sakit aku rilex ajew kau tak matang lagi untk smua bnda nie.its up to you nak burukkan aku dkat kawan kau,aku kenal kau!nak buad mcm mane nasib badan lah kan.oke malas cari gaduh,peace=]

http://cdnimg.visualizeus.com/thumbs/a2/2a/keep,calm,words,bed,book,girl,grow,a,mustache-a22a4ee542e6dc189807d42ff0b55cc9_h.jpg

dear october#7

assalamualikum w.b.t.
dgr ckap orng hati sakit babe,
gua relax aje,lu yng sakit hati.

grr,tadi pergi class chemistry then makmal tutup masuk class carpet,wah!!!rindu lah class carpet titew tuw,tadi kan tngk class tuw alolo sedih ajew rupa kesian class titew tau,dari form two smpai lah form four situ ajew kita dating tau.nak kluar kl pon mak kita.
tak bagi takut nnti kene simbah asid kene buatan orng mak kita ckp mcm tuw dkat kita.

ohh,kembali ke class chemist nak kate ramai tak ade lah sgt nak kate sikit boleh tahan lah jugak tapi kan kan kita suka sngt die pon dtng class chemist tadi,alolo sweet ajew siapa kate dia malas die rajin tau cume malas ajew lebih*kuikuiuikui.tapi tak jumpe tak ckap tak borak main senyum senyum ajew dari jauh,alolo lagi sweet tau,hehehehe.


kita kan nak cerita something nie,oke malu sngat tahap semaksima yng mungkin kalah impak maksima tau jgn memain malu nie babe.malam jumaat hari tuw,aloh saje nak bagi intro seram sikit aku dgn intan memain lah hehuruf yng mainan sahiba tuw aloh yng mcm petak warna kuning pastu adelah tulis huruf A ke B ke ape aje lah kan.oke misi menggatal dah mula!then kami buad lah nama kami,pastu kita tulislah nam akita nama die pastu ayat cinta yng lain lah same lah dgn intan.

tambah menggatal lagi,kami amek biji guli yng warna warni tu buad bntuk love tepi tu alolo comel ajew bila dah siap,mmng kene jeles pon tau bila tngok.kami biarlah smpai esk pagi saya kate lah klau tak hncur jodoh pnjng,heeeee.maka jodoh pnjng sbb tak hancur lah,ohhh!!!suka gila!pastu pagi tu jgak form five ade graduasi semua lah dok kumpul dkat hostel.hah!bab nie mmng dah segan sikit.korng boleh pikir tak?ckg llaki masuk bilik prep girllssss.stlah itu,ckg saat ckg pyhsic kami masuk dlm bilik tu then tetiba kat meja die nmpak bnda tu,kantoiii!!!ape lagi die kluar henset canggih die tngkap gambar,oke kami tak ade masa tu tngh tolong ckgu,nie pon juniors yng ckp.


start bab yng malu gila!isnin dkat school,ckg saat masuk kelas,aku dgn intan dah agak dah nie!die kluar henset die,tunjuk dkat kami aduhaiii,malunye nasib baik die tak tayang satu kelas tau klau lagi malu mengalahkan org bogel dpan orng ramai,omboi statement nak gempaks ajew.yeah!!kita dah suruh ckgu delete dah tapi entahlah delete ke tak,die kate gmbar tu boleh jadi kenangan,alolo sweet ajew kenangan tu dduk dgn ckgu kan,heeeee.tapi ckg saat mmng dah tahu dah kita dgn die intan dgn boyfie die,tapi tetap malu jugak,klau boleh bila jmpe ckg saat nak lari ajew tak pon jadi invisible,heee.eh malu gila gila nie.


dear october#6

assalamualaikum w.b.t.
salam satu malaysia*tetiba.
saya suka mimpi ahad petang tuw!


http://i615.photobucket.com/albums/tt233/allieD19/favorites/tumblr_lc4lfdyKIe1qesp1ao1_500.png

well,setelah dua minggu tak update blog hari nie nak update jugak tak kira!tak kira!dua minggu baca buku hafal fakta main kekira dan stu minggu tak jumpe die!oke mcm org sawan hilang sepuluh laki,amboiii over sungguh kau baru kelaaasss gituww kan,kuikuikui.satu minggu jugak saya tertekan baca buku saya tertekan buad add math saya tertekan baca biology.saya ter tertekan ank paham pyhsic TER oke bkn suka suka aku ajew nak tertekan tekan nie,ingt aku suka sangat ke.

firtly,of course cerita pasal exam saya bkan form five nak cerita wow!!!betapa bestnye dpat graduasi pakai jubah naik pentas itu bukan saya oke,saya tak alami lagi benda tu insyaallah tahun depan saya rempuhi.the tak mungkin saya ank cerita argh!betapa bestnye jamuan pengawas dkt hotel golden horses tu sbb saya bkn pengawas!maafsaya tak upates cerita tu.seperti sedia maklum tinggal chemsit paper one two and three and biology pyhsic paper three,grr bila exam nak habis,titew tak sesabar nie nak hooreeyyy!bkn titew tak sayang exam tau tapi tak ade jodoh titew nak lelame dgn exam tak ape lah tahun depan exam mesti ade jodoh dgn titew.

bm:yeah!alhamdulillah bnyak idea mencurah curah buad karangan.
bi:seperi biasa grammar of course tunggang terbalik,dah nasib badan!
math:sngt sedih bila dngr math teruk,oke sumpah aku tak percaya tolong ckap tu bohong!
sej:essay saya jawab semua,maklum soalan bocor baca yng tuw ajelah kan.
pi:paper one payah sikit paper two dpat soalan solan yng keluar,maka senang lah!
add math:sumpah susah gila,paper two mencabar kewanitaan aku betol.
pyhsc:seprti biasa,pyhsic tetap susah walaupon dah dpat soalan bocor lagi.
bio:oke,first time aku jawab paper two mcm tak tahu pape,nak menangis babe jawab!

grr,rasenye tuw aje nak cerita pasal exan nanti ade masa titew update lagiii,esok smpai jumaat titew cutiii!yeay!!!tapi class chemistry tiap hari ade dua jam babe belajar chemsit,tak ape saya suka sngat sngat!!!tak mcm orng tu malas gila nak dtng.

dear october#5

assalamualaikum and salam malam.
last entry,esok pagi balik hostel dah.
siapa suka!siapa tak suka!

hello worlds!ape kejadah tengah malam rajin update blog deyyy!sukati aku lah jgn bnyak tnye.yeah!sprti diketengahkan isu esok pagi balik hostel ikut mama pergi sekolah then katenye ade class chemist siapa pergi! cukur bulu ketiak skrng,oke saya pergi maka esok saya cukur,oke itu lebih jgn amek seriusss.

*oke ini seriusss!seperti dijadualkan juga rabu nie final exam soalan satu selangor same setakat nie halwa telinga masih suci tak ade segala soalan bocor yng boleh aku percaya konon boleh jamin aku dpat A+ memanjang padehal tu tipuwww nanti spm tahun depan tak dpat soalan bocor mane pergi A+ yng slalu dimegahkan tu.tolonglah!jgn lah buad aku percaya itu soalan ini solan keluar final exam baca yng itu aje yng ini tak payah baca tak keluar punya!bnyak lah cekadak kau nnti spm gua dpat teruk kau nak jawab!

rabu exam bahasa malaysia sepatah halal tak sentuh lagi tengok dari jauh ajewww baru meresap babe!tak ape lah nanti karangan sukati aku ajeww nak tulis ape yng penting jamin lebih perkataan yng diminta!bahasa inngeris ini subject mmng agak bengap segala grammar essay mmng tak pernh pikir pnjng main ikut rase ajew mengessaykan.deyy!tak kan sembilan subject nak cerita gua main pakai hentam nmpak sngt mmng tak belajar.eh,kita belajr tau!tak caye sudah hah!nak bukti.



grrr,dah lah tahun nie exam dkat blok c!oke,menci menciii!!!situ bising tak private lngsng dkat dgn kantin mmng pencemaran perut berlaku lah kan,oke kuatkan iman kuatkan perut kuatkan deria kuatkan nafsu tahan makan!

atas kesempatan tu jugak saya nak minta maaf dkat semua org yng saya sakitkan hati mereka,dakt guru guru berkatilah segala ilmu yng diajar then permudahkanlah saya dan kawan kawan menjawab exam dgn yakin dan paling penitng tak tidur!amin♥

dear october#4

assalamualikum and hello b-log-gers .
one words two words three words .
i -love -you .

http://favim.com/orig/201106/27/batgirl-batman-boys-fashion-girls-love-Favim.com-85190.jpg

tolong jngan perkatakan yng aku rajin blogwalking or bw blogs blogs anda sekalian kerana itu mmng rutin seharian aku klau tak buad maka tak lengakp,yeah satu hypothesis yng menakjubkan bole disimpulkan,oke stop.

rasenye tak terlambat lagi buad satu entry untk birthday boy kita!tak suka rase menyampah rase nak muntah sila jgn baca harap maklum sekian terima kasih.

yeah!amat berbangga saya orng pertama wish awak!terharu tak wish saya*oke tu tipu.
happy birthday muhammad syukri b.mohd shukor,have a sweettt day!
tolong jgn khianat mengkhianati relationship kita,saya tahu awk tak buad kan kan :/
tolong pegang janji awk oke,saya pegang janji saya awk pegang janji saya saya pegang janji awk oke.
tolong jage diri awk bebaik,makan ikut waktu nanti gastrik siapa yng sakit?awk jugak bkn saya oke.
nanti klau saya bagi hadiah simpan leklok tau bebarang yng lain pon simpan leklok jugak,jam saya tu jgn bagi pecah,pecah saya pusing pusing bnyak kali telinga awk.
pastu,belajar lah rajin rajin nanti spm bagus pastu dpat kerja yng best nanti boleh lah buad kahwin yng grand grand baru best pastu semua orng wish dkat kita,alahai sweetnye,heeee.
nanti birthday saya pon nak dekat nanti hari tu minta lah izin ckg kita buad exam chemistry same same*peace,sekolah tu bkn bapak aku yng punya!
pastu pastu ape lagi ye,cukuplah tak payah nak bnyak sgt nanti saya dgn awk ajeww berangan kan.

♥160709.
♥0910.
♥i-love-you.
♥syusyu.

dear october#3

assalamualaikum and hye :/
sangat berdukagemibira,lol!!
di sini ade perasaan suka dan tak suka!


yaeh!jumaat tu pergi sekolah kelas tak cuti pulak sngat malas oke bngun pagi sungguh liat air liur basi melekat di bntal eleh mcm korng tak pernah oke tu tipu klau sape yng tipu maka sape yng tipu tu sila jngn main tipu tipu lagi tak suka orng tipu tipu tipu tipu sunat tak ape slalu buad oke,peace yaww :/

jumaat harituwww belajar mathematic dua jam babeh,grrr sngat tak suka sbb tak berape nak reti jumaat depan exam mathematics siapa suka sila angkat tngan,saya saya saya tak suka!mohon mohon agar masa menjawab mathematics tak biul otak nak kira kira tak rase fedap bila tak dpat jawab lelagi circle itu subject paling tak tak tak suka mohon mohon kalkulator tak habis battery baka tu harap jauh sngt klau kene mmng aku tersentap!

please stop citer pasal exam grrr,oh my goodness esok birthday syuk,what!knpe esok?yeah,mengaku excited terlebih tak dpat kawal emosi,aduhh mcm mane nak wish nie mcm mane nak bicara nie mcm mane nak call ke msg aje lah save krdit aku klau call kene nyanyi happy birthday ke,suara mcm bruno mars boleh tahan lagi ini mcm suara orng cekik tersepit celah trachea pergi ke lalaun oesaphagus aduhh cemana nie.tak ape lah tepat pukul duabelas kita pura pura tidur,peace!itu sngat kejam bagi kek dulu.

hari tu terniat nak try nak delete yng image depan tu,ala gambar sblum masuk blog kita nie yng tulis 'welcome to my blog,click here to enter' tapi tak dapat,alolo sedih nye siapa tahu mcm mane nak deletekan!tak ade lah rase mcm amek mase pulak orng nak bkk blog nie,grrr mcm ramai sngat ajewww nak bkk blog nie piraahhh!

assalamualaikum dah bagi,
tak reti nak jawab waalaikumsalam ke.
sekian,bubye ♥

dear october#2

sebelum memulakan penulisan,
happy birthday to my adopted lil sys.
happy birthday to ahmad aiman kamal.
happy birthday to sys amira*ini kkak syuk punya.
happy birthday kpd mangsa tua hari ini.
may allah bless uollsss and your wish become true.

http://data.whicdn.com/images/5179876/tumblr_lc6uy8nRgM1qacmz1o1_500_large.jpg?1290848085

assalamualaikum dan selamat pagi!
ikan flowerhon berlari lari,
hari ini aku cuti lagi :/

yes,hari nie kita cuti cuti pmr terima kasih kpd mangsa pmr-ians i love uollsss gegila lah and padan muka kene jawab exam and good luck eleh seminggu aje exam tak payah nak gundah gulana sngat lah action jetuwww.tahun lepas kita dah jadi mangsa pmr sngat ngeri masuk dewan tu bila dduk dkat kerusi mulalah nak berak lah nak kencing lah darah gemuruh dah meyirap letuwww tu baru pmr klau spm mesti kedahsyat gila klau kahwin lagi lagi lagi kedahsyat.

esok dah sekolah pastu isnin selasa cuti lagi pastu rabu dah final exam euwww sngat ngeri soaln bukan sekolah buad satu selangor same konon nak tngok target untk spm. then satu november birthday kita mase tu exam chemsit elok lah tu kita kan nak jadi pharmacist pastu exam mase birthday kira ade jodoh letuwww nak jadi pharmacist oke sila jealous ain rushdi mase birthday awak kene bace sejarah two words di sini padan muka,kuikuikui.

smlam prgi extra class biology dan chemsitry grrr biology nanti nak jawab ape dua separuh chapter tak habis lagi tak suka pasal nutrition bnyak sngat nak kene hafal pnjng sngat chapter tu dari hari ahad study pasal nutrition aje yes sngt pelik gila bila someone dpat A+ biology mcm mane die hafal mcm mane die ingat mcm mane die belajar,grrrr sngat tepu otak mcm saturated fats.sila beri perhatian kita kan ade hati nak naik pentas amek hadiah subject biology tapi tu lah bnyak sngat nak kene ingat tapi keinginan tu tinggi mengalahkan naik gunung everest and skrng kita dah fedap baca biology.

sngat sngat suka dduk rumah suka gila tak payah pergi sekolah tak payah pikir nak betulkan tudung tak payah nak ikut peraturan smpai buad aku berontak mcm raksasa gagah perkasa tuwww dan paling suka tak payah baca buku tak payah sentuh buku tak payah belajar tak payah pikir pasal exam oke tu tipuwww dlm hati resah gelisah kekadan terfikir dah penat nak belajar*konon study 15 jam sehari padehal sejam ajewww.oke bai

ahad nie birthday kita punya ♥♥♥,ape hadiah nak bagi pon tak tahu klau kita bagi bntal busuk lelove nak tak?heheheheee.

dear october#1

asslamaualikum w.b.t
dear,sweet october
hope my dream become true.


bulan nie bulan october bulan hari jadi die bulan final exam bulan menghapd buku bulan menghafal fakta sejarah ditambah dgn fakta dan explanation biology pastu hafal segala tokoh dkat gama islam bulan kira kira pecah otak add math math mode lagi,semuanye bulan lah.

mengharap bulan nie bulan aku jadi kuat bulan yng slalu tersenyum smpai ke cuping telinga.so please, segala problem jngn datang pada bulan nie aku nak exam kau postpone lah bulan depan ke dua tahun lagi ke tak payah dtng lngsng ke.

bulan nie tolong jadi teman sekuat saya,tak ade 24 jam dgn saya pon tak ape asal jadi pengkuat semangat sudahlah saya nak exam nie mood nak belajar dah hilang ape saya bace semua masuk pastu esok dah keluar dari cecelah telinga nie.tolonglah paham!saya tak suka mcm nie.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_l8kjhrhHr31qdwetoo1_400.jpg

kau sedar tak kau busuk!kepala aku pening hidung aku sakit!