love yourself

assalamualaikum w.b.t
hide your sadness and
give your biggg smile=)

http://data.whicdn.com/images/5458641/tumblr_lda9n7LCzz1qe5xjho1_500_large.jpg

skrng rase mcm paper paper final exam tngh kejar aku paksa memaksa aku jawab walaupon tak ready nak jawab dngn penuh kecemerlangan tapi sangat sangat ready untk menghentam keromo segala soalan yng tak tahu tak baca tak paham tak ingat tak reti tak suka dan semua yng takkkk!!!saya malas nak study lepas spm nak kahwin boleh?eh,tapi saya nak jadi pharmacist tapi saya malas nak study hard hard.

saya ta suka minggu nie,mahupun di asrama di sekolah di tandas di bilik prep di kamar semua tak sukaaa!saya tak suka dngar cerita tu tapi saya kene amek tahu jugak.dah tahu tak suka nak amek tahu buad ape?kau tak rase kau tak paham kau tak alami ape kau tahu.ade orng ckap mental saya tak kuat,yes saya mengaku saya tak kuat mcm orng lain saya tak kuat macm awk,tpi jngn lah risau saya tak buad bebenda bodoh saya masih waras palingg teruk saya akan menanis smpai mata bengkak aje.

sngt sedih bila balik asrama tetiba duit hilang ape nak makan dkat sekolah?sngt kebulur gila nak pinjam duit malas nak berhutang smpai skrng mak saya tak tahu walaupon mak saya cikgu sekolah tu.kekadang mak saya bawak bekal saya makan mak saya tak bawak saya tak makan jadi tengok orng makan aje tak pon saya tidur,kesian kan kan kan=(

hari khamis tu pindah kelas pergi blok c semua gegara pmr kelas 4b pergi blok ,oke nak telling sikit pukul 6.35 pagi dah bawak bag pergi blok c konon nak main cop cop tempat.oke sngta tak suka kelas tu dah lah terbuka luas tak private lngsng pastu sngt dkat dgn kantin tngh2 beljar bau makann klau aku ade duit nak beli tak ape lah jugak ini duit pon hilang mane entah sapelah yng kejam gila amek duti aku tu yes,anda sngat sngat kejam kejam gila!

sumpah minggu nie saya sngat rindu kawan saya tahun lepas klau saya bagitahu mcm awk boleh bawak dorang jumpe saya terus,tak kan!terima kasih intan azura bt ishak sbb ganti tempat nurulfathin hannani dan norshafina walaupon kau tak seratus peratus mcm diorang,kau adalah kau!

http://www.friendship-quotes.info/wp-content/uploads/2011/06/inspirational-quote-people-cry.jpg

p/s:jngn nasihat tegur orng suruh buad baik ikut peraturan bagai klau diri sendiri tak betul lagi and jngn nak memarah bila mereka tu tak puas hati lebih baik kau suruh mereka tulis pujian untk kau!

No comments:

Post a Comment