awak nak tittle ape?

assalamualaikum pembuka bicara,
waalaikumsalam kau wajib jawab,
dua rangkap seterusnya sambunglah sendiri.
*konon reti sngt pantun kan.

http://i942.photobucket.com/albums/ad266/xnthe/stuff2/tumblr_kynvuxNvgb1qzcso1o1_500.jpg

hye lamenye tak update blog titew nie padehal baru dua minggu klau nak bajet orng putih sikit two weeks.eh,followers titew dah bertambah lah,alolo terharunye awak follow blog titew mcm mane nak cakap pon tak tergambar dgn memek muka nie terima kasih daun keladi sbb sudi datang blog titew.kuikuikui.eh,nak dngr cerita tak pedrive titew yng hilang tu dah jumpa dah tengok mata aku tak ade lah rabun tahap kronik smpai pendrive warna merah jambu tak dpat cari.

minggu lepas sngat gembira smpai senyum pon ke telinga oke tipulah tu mane ade orng senyum smpai telinga ayat suka sngat hiperbola.pastu minggu nie sngt tak tak tak dannn takkkk bessttt asyik sensetif sngt aje feeling nie,eiii tak suka lah feeling mcm gittuww dtng meyampah tau tak ingt awak aje ke menyampah titew pon tahu tak eh eh suka lah tu same pulak feeling kita kan,alolo sukanyeee titewwww,heeee.

tadikan dkat school,wow!!!mengantok gegila belajar add math pon terkebil-kebil mata cikgu tanye paham ke takkk angguk kepala paham cikguuu style cakap mcm seratus peratus yakin aje boleh dpat A+ padehal haprak tadi tak paham hipokrit betul diri ini.tu lah memalam tidur lambat lambat lagi eh eh eh saya stay up oke mengalahkan calon SPM 2011 tau,jeles lah tu,kuikuikuiii.

cakap cakap pasal stay up nie,aku kan kan dah study ekleh kecoh lah lu*kesah pulak aku, study 30 minit sejam lebih lagi study borak borak lagi bnyak faedah dpat tau tak pecaye cubalah anda sedang menenempah G untk akhir tahun ade berani?cubalah!!!skrng semua ckgu aku tengok sibuk dok habiskan siliverses smpai ade extra class lagi tu dua jam babe ingt sekejap kau dduk dlam makmal tu perah otak belajar bio masa yng ke dua satu setengah aku dah kikis meja makmal tu buad exp sndiri lagi syiok,ekeleh ckp mcm dah ade aje padehal next week baru start,konon orng terkejut lah tu.

tadi kan sekolah kan buad majlis penutupan hari kemerdekaan hari apetah lagi,semangat tau nyanyi lagu merdeka lagu 31 ogos lagu merahmu bara tu lagu negaraku semua lagu lah semangat tau pastu tngok orng buad persembahan eh silap bkn semua orng aku syiok tngok onrg tu aje aku syiok tngok tau tau pastu tngok orng naik pentas amek hadiah pastu dengar pengetua berucap pastu dngr cikgu baca pantun pastu tepuk tngan kekuat semua serba serbi semangat lah.saya kan anak merdekaaa!!!!

rasenye mcm itu aje ak tulis tak thu nak cerita ape lagi next time update lagi oke,wasalam bubye.

gmbar 2011:tudng dan muka abaikan tngah hujan ape kesah kan note disini kuat aku kuat aku,heeee.

No comments:

Post a Comment