love yourself

assalamualaikum w.b.t
hide your sadness and
give your biggg smile=)

http://data.whicdn.com/images/5458641/tumblr_lda9n7LCzz1qe5xjho1_500_large.jpg

skrng rase mcm paper paper final exam tngh kejar aku paksa memaksa aku jawab walaupon tak ready nak jawab dngn penuh kecemerlangan tapi sangat sangat ready untk menghentam keromo segala soalan yng tak tahu tak baca tak paham tak ingat tak reti tak suka dan semua yng takkkk!!!saya malas nak study lepas spm nak kahwin boleh?eh,tapi saya nak jadi pharmacist tapi saya malas nak study hard hard.

saya ta suka minggu nie,mahupun di asrama di sekolah di tandas di bilik prep di kamar semua tak sukaaa!saya tak suka dngar cerita tu tapi saya kene amek tahu jugak.dah tahu tak suka nak amek tahu buad ape?kau tak rase kau tak paham kau tak alami ape kau tahu.ade orng ckap mental saya tak kuat,yes saya mengaku saya tak kuat mcm orng lain saya tak kuat macm awk,tpi jngn lah risau saya tak buad bebenda bodoh saya masih waras palingg teruk saya akan menanis smpai mata bengkak aje.

sngt sedih bila balik asrama tetiba duit hilang ape nak makan dkat sekolah?sngt kebulur gila nak pinjam duit malas nak berhutang smpai skrng mak saya tak tahu walaupon mak saya cikgu sekolah tu.kekadang mak saya bawak bekal saya makan mak saya tak bawak saya tak makan jadi tengok orng makan aje tak pon saya tidur,kesian kan kan kan=(

hari khamis tu pindah kelas pergi blok c semua gegara pmr kelas 4b pergi blok ,oke nak telling sikit pukul 6.35 pagi dah bawak bag pergi blok c konon nak main cop cop tempat.oke sngta tak suka kelas tu dah lah terbuka luas tak private lngsng pastu sngt dkat dgn kantin tngh2 beljar bau makann klau aku ade duit nak beli tak ape lah jugak ini duit pon hilang mane entah sapelah yng kejam gila amek duti aku tu yes,anda sngat sngat kejam kejam gila!

sumpah minggu nie saya sngat rindu kawan saya tahun lepas klau saya bagitahu mcm awk boleh bawak dorang jumpe saya terus,tak kan!terima kasih intan azura bt ishak sbb ganti tempat nurulfathin hannani dan norshafina walaupon kau tak seratus peratus mcm diorang,kau adalah kau!

http://www.friendship-quotes.info/wp-content/uploads/2011/06/inspirational-quote-people-cry.jpg

p/s:jngn nasihat tegur orng suruh buad baik ikut peraturan bagai klau diri sendiri tak betul lagi and jngn nak memarah bila mereka tu tak puas hati lebih baik kau suruh mereka tulis pujian untk kau!

dia dan mereka datang!!

assalamualaikum w.b.t.
senyum smpai telinga tak sudah2,
sangat tergembira hari ini.

hye,hari nie rumah saya ade buad makan sikit sikit tapi masak bnyak sngat sngat siapa yng kupas bawang kupas itu kupas ini potong itu ini saya jugak kakak saya jugak biasalah kami kan anak dara,kuikuikui.ape lagi kami boleh berbakti selain bab bab di dapur nie.

pastu pepagi lagi dah bngun tolong masak tolong lap itu ini pastu dah siap semua saya mandi ok tetiba rumah saya air sikit sngt saya mandi pon berangkut angkut baldi dari tndas oke,pastu saya pakai baju kurung merun shawl pink merah pastu atien,amani farah dtng setengah jam slps itu amily dan syakhira dtng naik teksi oke chokey,meelo,hazim,sedara meelo kot dgn syukri naik motor ummar dgn faiz naik kereta mak saya,rumah saya jadi meriah sngat tadi,amboiii.

meet cecomel girl's

amily,syakhira,farahelina,amani.



inilah rumah titew





meet ganteng2 boys:






nmpak sngt muka bnyak buad dosa nie,haha.

inilah abg paeh kassim kita semua,hehe.

saya suka tnngok adegan dkat gmbar nie,alolo sweetnye abg paeh kita dgn farah bagai merpati bersejoli joli,meh tngok paeh ngorat farah jom.

bukan yng ini pasangannye,siapa ckap sweet aku tarik telinga smpai putus tau.

mula mula:


dan akhirnya,bila nak kahwin?

faiz kassim dan farahelina zakri ♥

dan ini kisah mereka,meh sini saya buad short story tau tau tau.*kisah ini hanya rekaan oke jgn nak percaya sngt lah kan.

alkisah,si lelaki suruh si perempuan dduk di bawah,si perempuan mulalah buad muka,hei rosak lah baju si perempuan tu.

seterusnya,si lelaki itu tadi gelakkan si perempuan,si peremupan nie mengada merajk mula lah jeling jeling tu,konon nak merajuk lah tu konon.

dan akhirnya,si lelaki berjaya memujuk perempuan itu dan duduk di bangku.the end.


terima kasih ye sayang sayang sekalian datang rumah saya nanti mak saya bawa lori boleh lah angkut satu asrama datang rumah saya tau tau tau,tak ade yng kecik kecik hati dgn saya.siapa yng kecik hati tu minta maaf lah sngat sngat ye,tak ade niat pon tak jemput anda sekalian mcm mane korang nak dtng kereta saya penuh mak saya bawak dorang bukan nak lebihkan mereka ke ape ke,minta maaf oke ♥♥♥

awak nak tittle ape?

assalamualaikum pembuka bicara,
waalaikumsalam kau wajib jawab,
dua rangkap seterusnya sambunglah sendiri.
*konon reti sngt pantun kan.

http://i942.photobucket.com/albums/ad266/xnthe/stuff2/tumblr_kynvuxNvgb1qzcso1o1_500.jpg

hye lamenye tak update blog titew nie padehal baru dua minggu klau nak bajet orng putih sikit two weeks.eh,followers titew dah bertambah lah,alolo terharunye awak follow blog titew mcm mane nak cakap pon tak tergambar dgn memek muka nie terima kasih daun keladi sbb sudi datang blog titew.kuikuikui.eh,nak dngr cerita tak pedrive titew yng hilang tu dah jumpa dah tengok mata aku tak ade lah rabun tahap kronik smpai pendrive warna merah jambu tak dpat cari.

minggu lepas sngat gembira smpai senyum pon ke telinga oke tipulah tu mane ade orng senyum smpai telinga ayat suka sngat hiperbola.pastu minggu nie sngt tak tak tak dannn takkkk bessttt asyik sensetif sngt aje feeling nie,eiii tak suka lah feeling mcm gittuww dtng meyampah tau tak ingt awak aje ke menyampah titew pon tahu tak eh eh suka lah tu same pulak feeling kita kan,alolo sukanyeee titewwww,heeee.

tadikan dkat school,wow!!!mengantok gegila belajar add math pon terkebil-kebil mata cikgu tanye paham ke takkk angguk kepala paham cikguuu style cakap mcm seratus peratus yakin aje boleh dpat A+ padehal haprak tadi tak paham hipokrit betul diri ini.tu lah memalam tidur lambat lambat lagi eh eh eh saya stay up oke mengalahkan calon SPM 2011 tau,jeles lah tu,kuikuikuiii.

cakap cakap pasal stay up nie,aku kan kan dah study ekleh kecoh lah lu*kesah pulak aku, study 30 minit sejam lebih lagi study borak borak lagi bnyak faedah dpat tau tak pecaye cubalah anda sedang menenempah G untk akhir tahun ade berani?cubalah!!!skrng semua ckgu aku tengok sibuk dok habiskan siliverses smpai ade extra class lagi tu dua jam babe ingt sekejap kau dduk dlam makmal tu perah otak belajar bio masa yng ke dua satu setengah aku dah kikis meja makmal tu buad exp sndiri lagi syiok,ekeleh ckp mcm dah ade aje padehal next week baru start,konon orng terkejut lah tu.

tadi kan sekolah kan buad majlis penutupan hari kemerdekaan hari apetah lagi,semangat tau nyanyi lagu merdeka lagu 31 ogos lagu merahmu bara tu lagu negaraku semua lagu lah semangat tau pastu tngok orng buad persembahan eh silap bkn semua orng aku syiok tngok onrg tu aje aku syiok tngok tau tau pastu tngok orng naik pentas amek hadiah pastu dengar pengetua berucap pastu dngr cikgu baca pantun pastu tepuk tngan kekuat semua serba serbi semangat lah.saya kan anak merdekaaa!!!!

rasenye mcm itu aje ak tulis tak thu nak cerita ape lagi next time update lagi oke,wasalam bubye.

gmbar 2011:tudng dan muka abaikan tngah hujan ape kesah kan note disini kuat aku kuat aku,heeee.

september you sngt baik hati.

assalamualaikum w.b.t
hello september!!!
i love you*tetiba.

oke baru skrng kau nak update blog skrng dah bulan sembilan mane kau menghilang tiga empat hari,eh kesah pulak kau dkat aku ape motif tak ade motif oke bai silakan assalamualaikum simpang balik ikut jalan yng tulis simpang suir sekian,gimik aje lebih*konon lah tu.sblum tu nak minta maaf dulu lame tak blogwalking kan kan kan dan sape yng sudi follow blog titew alolo comel nye awak harap maaf tak follow balik mood follow tak ade nanti titew follow balik oke promise nie tak tipu.

hari nie dah tiga september hari nie dah bulan sepetember hari nie dah hari sabtu hari nie dah lima syawal hari nie dah last syiok syiok dkat rumah hari nie dah eh kenape semua bnda nak hari nie esok ke bulan depan ke tahun depan ke tak boleh ke?ekeleh jealous lah tu cium sikit baru tahu terlopong kau nyah oiii.

esok nak balik hostel dah,nasib baik tahun nie raya dpat makan lontong nasi impit rendang tart nenas air oren lagi kelasss gitu ingt kau sorang raya sakan aku pon lah kecoh lah lu tahu lah lu balik kmpung,kmpung hah!!!nun jauh dkat hujung bawah atas kiri kanan peta tu ingt aku kesah kmpung aku dkat brunei lah tak kecoh pon,baru nak kecoh lah nie.

balik mmng buku berimbun bawak mengalahkan orng spm nak trial padehal tahun depan trial lambat lagi leklu kan kan,bacenye tak baru semalam bkk biology konon nak refresh bab dua tiga empat lima konon lagi kan kan baru setengah bab dah ttup buku itulah hasil bila mula something dgn konon,sekian.

hari nie pergi rumah ustazah aisyah mak kpd atikah faezah beraye babe makan mee sup nasi impit kuah kacang kek batik nggut babe tibai masuk perut pastu dpat duit raya babe aku masih layak terima duit raya babe.muka terharu gila excited nak menangis oke.
today is3 september maka today is happy birthday to norshafina bt maselan and sweet sixteen and may allah bless you and jadi doktor untk anak anak aku tau tau tau heeee pnjng sikit.

aku mencari cari pendrive aku entah dimana aku campak konon nak letak gambar kau dgn aku tapi malangnye pendrive entah dimana aku tak jumpa.konon lagiii.