mintaa maaf lah,nak raya dah nie.

assalamualaikum w.b.t,
ramadhan pergi raya datang,
maka saya nak minta maaf.

sana sini lagu raya aje dengar,kaum ibu pon sibuk dok dkat dapur,anak dedara nie tolong usha aje,heee.bunyi dum dam dum dam pon dah dengar dah.oke si pemain mercun tolong lah main mercun jauh2 dari rumah saya,saya tak suka bunyi mercun,please be kind to me,muka simpati oke.untk perhatian saya hanye main bunga api dan pop pop tu aje,mercun paling bahaye pernah saya main ialah mercun gasing,harap maklum sekian terima kasih.

lari tajuk,degan hati yng tulus dan seikhlas ikhlas yng mungkin saya an-nur syuhada bt amran ingin menyusun sepuluh jari memohon kemaafan kpd kpd mereka2 yng sayang,kenal,rindu dgn saya,heee.and musuh?rasenye tak ade kot,sape tak puas hati meh tngok sape berani nak mengaku,tahu kau kecut perut dngn aku.

untk abah mama dan seberadik,kita nak minta maaf dari atas smpai bawah kaki klau pernah,mmng pernah pon tersakitkan hati tertak dengar kata,termalas nak kemas rumah ter semua salah kita,nak minta maaf sesangat and untk seberadik minta maaf ye,selalu memarah seberadik kalian dan membuli seberadik megepau seberadik sekalian,heee.

untuk kawan2,minta maaf if aku suka sakitkan hati dan meyusahkan dan megumpat dan pukul tampar korang semua.terima kasih sbb sudi kawan dgn orng mcm aku kan kan kan.and minta maaf untuk semua seniors and juniors,4 bestarians and kawan2 lame dkat kajang mahupun nun jauh di selayang tu,minta maaf zahir dan batin kalau tersombong dngn kamu sekalian.

kawan2 di facebooks mahupu kawan yng berzaman dkat myspace tu,eh apa khabar my space ye?sehat ke tak?oke,minta maaf jugak kalau korang im saya tak layan pastu terus dpat tittle sombong,amboi lagi lah saya sombong tau tau.pastu bloggers sekalian rterima kasih sudi flow blog titew,klau ade post yng menyakitkan hati kalian ke pastu tetiba nmpak blog kita same dgn awk ke,bkn nak copycat ye maybe kebetulan je,rasenye kes nie tak ade lagi kan kan kan.

pastu untk kakak dan adik berangkat,saya minta maaf klau tersombong ke tak reply text ke tak senyum ke segala salah lah kan kan,minta maaf tau,kita sayang anda sekalian.pastu untuk muhammad syukri,hye awk!!!titew minta maaf tau selalu cari gaduh dgn awk selalu terusha tajam dgn awk konon nak merajuk lah tu kan kan kan,titew minta maaf tau tau,titew sayang awk.heee.

and untuk semua selamat hari raya maaf zahir dan batin,tolong maafkan saya tau tau tau,kalau tak nak maafkan sudah nanti titew tak nak kawan dgn awk dah.take care di jalan raya and bergembiralah di kampung halaman tau,titew tahun nie raya dkat rumah aje datanglah rumah,titew masak rendang nak tak?oke,assalamualaikum.


No comments:

Post a Comment