hari jalan jalan.

assalamualaikum w.b.t.
dah sepuluh malam teralkhir lah.

cerita hari ini,sila bkk siaran blogger 'n'nur syue' siaran di blog2 lain tiada mahupun ulang tayang ye,cerita ahri ini free saje maka tak seharusnya ade ulang tayang,kalu nak meh bak duit kau dulu.bole?

tadi lepas asar bertolak pergi alamanda,konon jauh sgt lah tu.then terus masuk parkson cari baju kurung,oke tahun ini baju kurungku suci murni bersih lagi memikat,wah!!gitu pulak.oke girlss baju kurung warna putih oke.act,first tyme pakai baju kurung colour putih,sbb klau tngh makan aku tak ingt dunia nanti mula lah itu tumpah lah ini tumpah lah,oke fine aku bkn mcm kau sopan santun bila tngh makan.

pastu lelepak dulu dkat kenny rogers roaster before bkk puasa.hari ini saya dapat ayam besar punya sorang makan oke tiada sharing is caring,sharing is love bebagai nie,rezeki aku,aku yng punya lah.oke bapak gelojoh minah nie babe and after sepuluh minit nak ke tigabelas minit tu ayam yng besar punya tu tak habis jugak.hahahaha.

pastu solat maghrib,wow!!!sumpah ramai gila orng dkat surau tu,ape lah dah tau rami orng buad suaru kecik2 buad lah besar2 sikit.tngah solat orng lalu lalang langgar punggung aku,amboiii bnyak lawa lah kau punya langgar tu.pastu pergi cari kasut pulak.oke dah dpat semua brng terus balik.

then balik,terus mandi dan baud ape yng patut lah kan.dan amat membanggakan tadi buad peka chemistry,siap salin soalan aje lah jawapan haprak nak buad,hahaha.hari jumaat hari tu konon nak bawak balik buku biology dgn harapan nak study yng chpter awal2 tu,tapi harapan tinggal angan2 aje lah,sape tak kenal annur syuhada kan kan.oke smpai sini saje,bubye.

No comments:

Post a Comment