cuti merdeka raya!!!

http://data.whicdn.com/images/13900191/couple%2Clove%2Cmusic%2Cphotography%2Cviolin%2Clets%2Cmake%2Cmusic-f98346e5f6ce3d5a09ffd6399ff4ad07_h_large.jpg

facebooks,blogs bagai semua update status pasal raya minta maaf balik kampung bagai,ahad menjelang isnin baru aku update pasal raya,kau sabo bebanyak yo,tahun nie saya tak balik kampung oke.kau jgn tanye kenapakah mengapakah apakah dan segala kah kah kah yng lain.aku tak suka!!!

yeay!!!sekolah cuti sekolah cuti.ekeleh kecoh lah sekolah dorang dah cuti hari khamis dah aku hari jumaat sekolah lagi.almaklumlah nak bagi murid2 berjaya dgn cemerlang dan jayanya,padehal baca yassin pagi tadi tak ade lah rami mane pon kan,persoalan yng berhubungkait dgn konklusinya dimanakah pelajar2 yng lain menyembunyikan diri?
pastu hari nie pulak,semua dok ucap selamat hari raya sana sini,tak ade sorang ke yng nak cakap selamat merdeka.lupakah merdeka 31 august ini?

khamis malam jumaat,kami pelajar asrama ade khatam al-quran,alhamdulillah dapat coklat sorang satu dan pulut kuning berkuahkan telur kari?oke tau itu pelik bunyinya dan rasenye.pastu lepas terawih ade sesi minta maaf,tahun nie tak best lah,tahun dedulu lagi best siap pakai baju kurung lagi.alah comel je aweks2 mase tu balaks2 pon sedap mata memandang.hahaha.

ramadahn pon akan pergi tinggalkan kita,alhamdulillah puasa tahun nie kemungkinan penuh tiada cuti khas dibagi,jeles tak jeles tak girls semuaaa!!!weh,titew rindu lah dkat amani,fathin dgn amily.dkat piena pon rindu jugak,padehal satu sekolah aje lain kelas aje rindu nak beborak dgn die mcm dulu.kesian titew kan kan kan.tadi dekat sekolah pon tak berapa nmpak sngat bayang orng tu.sedih kan kan kan,tambah kesian lah dkat titew.

http://data.whicdn.com/images/13894164/tumblr_lppf4vACH41qa1gu6o1_500_large.jpg

No comments:

Post a Comment