assalamualaikum w.b.t.
keep you smile:)

http://media.onsugar.com/files/ons2/408/4089184/44_2009/5c59d386249d7746_tumblr_ks8hjwA0vY1qzu1fjo1_500.jpg

oke,baru lepas potong bawang mate pon tak hilang pedihlagi.menu berbuka hari ini ialah pak mat oh mat hari ini makan nasi lemak.cadangan yng boleh diguna pakai dan bertambah senduk by an-nur syuhada binti amran.lol!!!hahahaha.

perasan tak dkat wishlist tepi tu,cepatlah perasan kan diri tu.yeay!!!bear domo i got it,ceteke sape bagi dkat titew?teettt,semua salah,mak titew lah bagi dkat titew tau memalam asyik peluk aje domo tu,tak kesah alh die tak besar mane pon,titew tak kaya mcm awk nak beli bear besar besar punya tu.kecik2 aje mampu tau.alhamdulillah.

malam nie balik hostel,sape dah siap peka chemistry nak pinjam nak pinjam.eh,bercerita pasal chemistry nie mmng berchemistry lah.hari jumaat tu kan nak buad peka then ckg. zatur bahagikan kumpulan and ckg ngomong kumpulan yng dibagi nanti smpai akhir tahun.first sngat sedih tak dpat kumpulan dgn ain and second sngat excited bila kumpulan dgn die.oke fine tutup cerita ini dgn seyuman 24 jam :]

rindu tak rindu tak?rindu kan kan kan,angguk bnyak sikit kasi goncang kepala kau tu.miss them very much ♥♥♥

intan adakah kau masih merajuk dgn aku?terbaliklah patut aku yng merajuk dgn kau kan kan kan.tak kesahlah saya minta maaf ye,sedihlah,satu hari tak bertego tau rase mcm sebulan aje tau tak.

No comments:

Post a Comment