setara dua.

assalamualaikum dan selamat malam.
saya indu awak.

http://2.bp.blogspot.com/-bqx23cdSuFo/TY4GWNspUhI/AAAAAAAAByQ/PER0lwadm_o/s1600/tumblr_linxt5fV4s1qbjt25o1_500.jpg

skrng online fb semua status pasal bola.malaysia kalah,tak ape lah bukan ezeki kot,nest time cuba lagi oke.oke,status paling hangat skrg semua ckp pasal players singapore,sikit sikit ank jatuh saje nak delaykan masa.oke,kerja aku like like aje status org mcm tu.untunglah org mcm aku tak fanatik sgt bola nie,kalau tak mmng lagi dahsyat aku buad dari dorang tau.jgn heran knpe aku di rumah padehal patot dkat hostel sdg nyenyak tidur sambil mimpi yg sweet2 aje.oke,untuk pengetahuan ramai,asrama saya tak ade air tiga hari,mmng kuat sgt tulang aku nak angkut baldi pagi petang malam dari kolah ke tandas yng tak smpai 20 meter.

oke,esok last paper setara dua paper add math and chemist.alhamdulillah log yg menyakitkan hati mula2 dulu mmng meyakitkan jiwa raga tapi skrng boleh lah kata menyukakan jiwa raga nie sikit kan.hari rabu hari tu exam bm,bio and math..oke,bm paling susah ape ayat aku buad pon aku tak tahu mcm bukan org melayu aje ayat aku.bio and math,boleh lah jawab dari tak boleh langsung kan.pastu hari khamis exam bi,sejarah,pyhsic dgn agame.suka sangat jawab pyhsic,kalau lulus tu mmng nasib aku aje lah,kalau gagal pon mcm tak heran sgt kot,dlm 40 soalan tak sampai 15 soalan aku paham.esei mmng main hentam keromo ajelah,sukati sukati aku aje jawab soalan mcm tu,tanye lain jawab lain,ape die nak pon satu aku tak paham.and wish me luck for add math and chemist.

oke,continue post hari nie dgn semalam,punyalah malas nak click new post sampai sanggup click edit post.alah benda yng sepesen aje nak tulis,tak payah nak membazir page sgt lah kan.hidup kene berjimat cermat,oke ini kedekut tahap tahi hidung masin.ini aku pelik knpe org ckp tahi hidung masin,mereke pernah rase ke tahi hidung tu,mmng rase die masin eh.oke,continue,tadi exam add math dg chemist.knpe add math bnyak keluar indices,mmng haram lah nak study indices,punya lah tunggu soalan log yg bertimbun padehal keluar empat je kot,mmng rase nak bako aje kertas tu.buad pertama kalinye chemistry susah nak jawab,esei aku merepek merapu lagi merabankan,cikgu pepahamkan sendiri lah ye ape saya jawab.

No comments:

Post a Comment