hari ini habiskan duit.


haioo,oke hari nie pepagi buta dah bangun,oke tipu padehal bangun pukul lapan nak dkat pukul sembilan hampir dgn pukul sepuluh pagi ingt nak sambung sampai sebelas ke duabelas ke tapi mama saya dah jerit suruh bangun suruh jemur kain,pedehal tak jemur pon terus menghadap komputer.saya tahu saya anak yang baik maka saya jadi mc tu.hahaha,mmng statement minta kaki mak saya saiz lapan woo.

pastu pergi mandi,tak payah tanye aku mandi mcm mane,mmng minta kaki satu set dgn kasut high heels setinggi lima inci,kau ado?pastu dok pilih nak pakai baju ape,nak pakai shawl ape,nak pakai deoderen ape,semua bnda nak kene pikir,yes,ini namenye hidup kalau tak pikir baik tak payah hidup,mcm org bodoh aje buad something.bukan nie nak citer,tadi mama ajak pergi alamanda.oke kaki tngh sakit,tu lah kau gatal sgt nak pakai kasut tinggi2 dah lah bnyak kali terpelecot,pastu kan saya hampir tersalah masuk tandas,ingt tu tandas perempuan nasib baik tersalah aje bukan salah lagi,tak reti2 nak malu ke?

maklum mak saya belanja aje semua bnda,ape kau nak amek angkut semua bawak masuk kereta.maka dgn itu saya borong dua novel 40 hinggit,satu shawl 20 hinggit,satu baju 80 hinggit,satu kadigen 70 hingit.oke,cukuplah tu,tak payah nak lebih sgt lah kan,kau tu dduk hostel nak keluar rumah mcm nak pergi paris aje bila dah keluar mmng tak ingat dunia semua benda nak borong ingat pasar malam ke.oke,jgn salah kan ibu yang mengandung.oke pedulikan statement tak penting.


i love you mama.
maka dgn itu,saya nak ucapakan ribuan terima kasih kpd org yng mengeluarkan duit,org yng mensponsor kami adik beradik hari ini,org yng melayan karenah saya nak ini nak itu nak sana nak yang situ pulak.pastu membelanja kami makan kenny roasters dan baskin robins tiga scoops empat orng makan pastu ape lagi ye.tidak kisahlah ape lagi yang penting terima kasih mama,i love you you gitu lah cium sikit,muahmuahhh.

1 comment:

Wani said...

wahhh .
mesti seronok kan !

Post a Comment