night achivement award.

oke,dipendekkan cerita malas nak cerita pnjng2.tapi usha gambar dkat atas niel lelame sikit lah,hahaha:)bukan yang baju hijau pakai songkok tu yg belakng sikit tu,yg comel comel gitu,hahaha,itu perasan kan diri skjap aje,tak kan tak boleh kan,oke dah,jgn nak lelame sngt,cungkil biji mata tu kang.

malam semalam kan kami bebudak hostel buad makan beradab,yg bertemakan night achievement award.best lah jugk sbb dapat jumpe dorang alysha je tak ade kan,klau tak complete batch kita kan.pastujadi pengacara majlis dgn die,hehehe :].pastu bnyak pulak lah camera kan sibuk amek gambar kami tyme2 tu jugak,hahaha,oke itu gedik tak boleh cerita lebih2 lah kan rahsia kami berdua.acehhh.


pastu malam lepak musolla,tidur nak dkat pukul tiga kot,atien,kau tak habis lagi dgr citer aku,borak dgn arul aje,sedih tahu tak.tak ape lah bagi canlah nak lepaskan rindu nnty jauh2 angau pulak kan.hahaha.

nak usha bebanyak lagi gambar sila tekan sini ye,nnty komen2 sekali like2 sekali oke.muahmuah.hehehe.oke nie gambar bebudak junior aku,nmpk sgt aku lagi tua dari dornag kan.act,next picture nie gamabr bebudak menari,maklum dorang nak jugak tngkp gambar dgn guru dorang nie kan,hahaha,padehal aku yg nak,muka tak malu langsung.

thanks korang datang malam tu,maaf kalau ade kurang sikit kan.sumpah best gila malam tu gelak same same,lame kot tak mcm tu kan best kalau alysha ade,sumpah tak tidur malam tu kot,even mood mcm berduka lara aje mlm tu kan,oke ayat 'berduka lara' sngt geli,hehehe,and last word sayang korang gila sangat lah :)

No comments:

Post a Comment