miss this moment.

oke tadi tetiba rase nak bkk pendrive lame tak menengok gambar2 dkat dlm tu tngok gambar mase saye form one smpai skrng perubahan yg amat lagi2 perempuan kan dari segi tudung dulu pakai tudung asal siap aje skrng semua dah cun melecun dah pakai tudung pantang ade gelembung2 sikit dulu tak heran langsung pon mcm pandang separuh mata aje.tapi tadi tngok pendrive gambar mase form one tak ade tak tahu mane menghilang entah.sumpah rindu sangat dekat dorang skrg tinggal enam org je bila nak kumpul mcm dulu2.tak rindu aku ke ha.





oke sgt rindu dkat dorang,now hostel batch form mcm sunyi je kalau gelak pon enam org je mane best tak gegar kalau dulu sorang gelak semua gelak pastu ade perjumpaan je mesti kita kene marah,alah baik satu hari aje kan pastu ape kesah nak marah,marah lah kami tutup telinga je.tahun lepas batch kita paling dibenci gila lah dgn senior smpai sorang2 tulis dkat blog itu lah ini lah jgn tu lah jgn nie lah semua bnda tak puas hati lah maklumlah kami bebudak dah merdeka dari PMR semua nak tunjuk lagak ngeri masing2.itu dulu lah skrng tak dah,kami dah baik maklum tinggal enam orang je mane boleh nak tunjuk action dah.



i miss them so much.♥♥♥

No comments:

Post a Comment