feel like you.


hiiooo,kita jumpa lagi kan,kau bosan jngn bace oke bkk terus new tab tak pon new window lagi bagus kau tekan butang pangkah yg warna merah itu oke,saya dah ajar pepandai lah awak amalkan.sekali lagi malam nie mood ting tong ting tong mcm ape je kan setiap malam nak ting tong ting tong dgn aku ingt aku nie tamat permainan perasaan ape senang2 gitu je nak buad.main tendang2 bola then masuk goal pastu bawak bola keluar main tendang2 lagi then masuk goal semua jerit yey!!!!tak pon budak kecik tngah lari lari sibuk dok berebut buaian,then bila dah dapat suka buai laju2 tinggi2 aku tahu aku tak boleh mcm tu lagi bila dkat taman permainan nmpak sgt aku tak matang dari jasmani dan intelek,and lagi satu aku mmng tak pergi taman permainan dah,sumpah tak tipu.

sorry pyka,sys tak reply text kamu,mood mcm ting tong saje kan lagi pon kredit belum meningkat lagi makin menurun je bila tekan *122# tu,nnty dah meningkat sys text kamu oke budak kecik,nmpak tak sys buad promise nie.hehehehehe .oke,tetiba saya teringat adek angkat saya,ape cerita die skrg?die rindu aku tak?name je satu sekolah tapi nak jumpa mcm aku dgn die duduk 900 km je padehal kelas atas bawah aje.oke,fine saya rindu nak rapat dgn die mase die form one dulu,sumpah tak tipu aku rindu gila.oke, bai.faridah
hopefully,tomorrow tak ade line maxis mcm bodoh aje.

No comments:

Post a Comment