bubye holidaay

hari nie dah habis holiday dah,and ptng nie balik ostel,oke barang tak packing lagi baju tak gosok lagi stokin,baju,seluar segala barang2 kecik tu tak cari lagi.tak kesah lah baru pukul 2.30 belum pukul lima lagi tak payah nak kabut gopah gapah bagai kan.lepas nie sibuk dgn makan beradab,oke mcm terlibat aje.hahahaha,itu tipu oke.hope nnty ramai lah dtg kan jgn lah setakat dua tiga org je and jgn lah kedekut sgt jemput 6A ke atas je PMR tu ,sekolah kan kaya jemput lah semua org nie nnty brape org je dtg,kami nak jumpa alysha,wawa.amily,nnty pujuk mummy dgn daddy kau tau 3 bulan tak jumpa kau dah,naik gila aku nie.kalau mummy daddy kau tak kasi suruh AN kau pujuk kan tau,ape lah tak restu AN dgn kau bukan main hensem,kacak pandai tolak mcm tu aje ape lah.tetiba kan saya sakit perut semua pasal sambal malam semalam dah sape suruh melantak bebanyak kan.oke padan muka aku dah berapa kali ulang alik asyik pergi tandas,oke alasan saya kukuh sgt kalau tak nak balik hostel hari nie,boleh ye warden.hehehe.oke gtg nak dkat pukul tiga mandi tak lagi,brng lagi nak cari nak packing nak gosok.and jgn lupa esok sekolah oke.babai.i love you.

and thanks to followers sekalian misi cuti sekolah tercapai 400 followers.terima kasih lagi2 followers ke 400 tu muahmuah sikit.hehehe.


No comments:

Post a Comment