boleh tak nak terbang skrng.

hyee awak,aiyoo knpe buad muka mcm tu,jgn pelik maa,saya tak keluar hostel lagi lah,awk ingt saya up to date blog memalam nie,dah kelaur hostel lah ye tak pon fly pergi kedai mamak dkat mane2 pastu tetiba boleh online.saya budak baik lah,ayat mcm perli aje kan,maaf jika terase ye.act,tak balik hostellagi dari hari sabtu tu dduk dkat rumah aje,buad persiapan nak kahwin,tempah baju kahwin,pikir tema yng grand2 nak kahwin nnty,nak buad dkat mane ye,hotel eh tak pon dkat taman ke,hahaha,oke itu gatal nak mampuih tahap miang daun lidah buayadkat rumah lame aku dulu.

oke,sumpah rase mcm nak ade kepak skrng mcm cerita fairytale tu,alolo mesti cantik kan aku tyme tu comel comel aje tayang kepak sana sini.hahahah perasan nak mampuih betol.hoho,aku nak balik hostel skrng bole?mesti tyme nie dorang tngh prep dkat sekolah tadi mesti belajar add math dah lah dah masuk chpter yg susah sesuka hati aku aje tak nak pergi sekolah,mesti dorang dah dpat nom kan agak2 aku nom berape ye dkat kelas,nom 1 ke?oke,berangan aje lebih tu.itulah,semalam tidur lambat lagi,then bila bngun pening kepala dah lah mmng tngah selsema,hingus meleleh aje nie mcm bebudak satu tiga tahun aje.

tetiba rindu nak dduk sebelah ain dkat sekolah,tetiba rindu org yg hulur roti tyme mkn malam,tetiba rindu nak tngok orng angau memalam,tetiba rindu nak dpat surat adek,tetiba rindu nak main mate dgn awak,tetiba rindu nak itu,tetiba rindu nak ini semua tetiba nak rindu kan.tetiba rase mcm nak makan beradab balik nak settings2 balik bnda yng jadi semua tu supaya tak jadi.biar semua org happy ending aje,ceh,padehal semua org happy ending aje aku je yg tersasar jalan masuk salah lorong sad ending.tu lah bace papan tanda tak betol,maklum lah power mata saya dah bertambah.hahahaha.

http://26.media.tumblr.com/tumblr_lmt2rzsmYk1qb2weso1_500.jpg


No comments:

Post a Comment