^_^

assalamualaikum.
kau tak jawab kau dosa.

oke,malam masih muda so uoolsss dekat luar sane leklu nak karoeke ke makan kedai mamak ke usha awek2 cun balak2 hensem ke dkat luar sane.tambahan lelaki yg miang daun keladi sampai tahap semaksima mungkin mesti lah usha awek2 cun dari atas turun smpai bawah then dari bawah smpai atas sambil2 tu sweet sikit baru nmpak kegentleman kan ape barang muka macho awek tak keliling pinggang kan.bila sorang awek lari sparepart kan ade bila semua awek lari alah tak ape aku petik jari semua awek dtg dkat aku.poyos tak poyos kan.sumpah tak suka lelaki mcm nie kan.tetiba emo pulak kan,padehal tak ade kene mengena pon kan.

lately nie MALAS sngt nak update blog,tak cm dulu2 kengkadang satu hari smpai dua post aku sumbat sekali kan entah tetiba cuti nie mcm pelik bin sngt je nak taip panjang2 kan.ouh gushh knape dgn aku dah lah cuti nie buad kerja semua tak berfaedah tak menjana minda apetah lagi idea kan.asyik makan tido makan tido makan tido dan finally lemak yg tak berfaedah pon mula lah nak gedik2 dkat badan aku kan.aku jentik sekor2 baru tahu.

oke,tetiba malam nie tak ade mood,rase nak marah nak tumbuk nak tendang nak pukul nak sepak terajang je dkat semua org.kesian aben mayudin kene marah je dgn aku kan.tu lah kau jgn buad lawak tyme aku tak ade mood nak aje sepak terajang kau tyme tadi,nasib baik kau tak ade depan mata aku kalau tak aku cekik2 smpai kau stop panggil aku gemok.kau sebot lagi sekali aku tak nak kawan kau dah.aku kan kan kawan terbaik kau kan kan kan.sanggup ke kau bila aku tak nak kawan kau.hehehehe:]

selalu kan malam2 macam nie saya mesti tngah syiok2 tidur smpai msg masuk ke miscall berpuluh puluh kali ke mesti tak dengar punya telinga saya kan kebal bila malam2 mcm nie.oke aku tahu kau baru tahu,meh aku dah bagi tahu dah kan jgn nak bnyak bunyi oke,tngah tak ade mood nie nnty sorang2 kene sekeh dgn aku.kau nak?.tetiba malam nie saya tak boleh tidur,smua sbb dah tidur tiga jam lebih tengahari tadi.oke fine,saya tahu saya anak dara PEMALAS.ape kene mengena dngn kau.

tadi kan aku tngok af.what?erul keluar,dush dush bagi lah die masuk balik tngk tak tadi dekat stage bila aznil dah sebut nama die die dah buad sujud syukur dah ingt die masuk final kan.aku pulak yg simpati lagi menyimpati tngok die mcm tu tadi.oke,siapa suruh kau tak undi kan.
i love you,S ♥♥♥

No comments:

Post a Comment