satu belia satu malaysia.

jumaat hari tu saya pergi kem,alah kem yg dekat putrajaya tu yg satu belia satu malaysia tu.sumpah dkat sane tak best kami best "merende' "je dkat situ,jalan2 satu festival sampai muka pon dah hitam.nak tunggu gilira mandi pon dekat 30 minit bengang sngt bila org mandi buad tandas tu mcm rumah sendiri,then masjid besi tu ttup pukul sembilan lebih kot,kami belum solat isyak lagi,yoyo je kate ade perarakan mlm jumaat tu,tapi tak ade haprak betol.dah lah line mcm ape je dkat sane,mmng bnyk betol keluar ayat what the tuut and tuut tu je.dgn muka tebal kami minta forestcap dkat lelaki sekolah mane entah,kena marah dgn pakcik ape entah name die.sungguh aku tak suka nasib baik lah kau markah kebangsaan kan.



















dkat sane jumpa kawan sekolah rendah dekat kajang dulu,jumpa abag zairel,paling best jumpa amani mohd,rindu setengah mati dekat die,fathin hannani rugi kan tak pergi.jeles tak jeles tak.

No comments:

Post a Comment