satu belia satu malaysia.

jumaat hari tu saya pergi kem,alah kem yg dekat putrajaya tu yg satu belia satu malaysia tu.sumpah dkat sane tak best kami best "merende' "je dkat situ,jalan2 satu festival sampai muka pon dah hitam.nak tunggu gilira mandi pon dekat 30 minit bengang sngt bila org mandi buad tandas tu mcm rumah sendiri,then masjid besi tu ttup pukul sembilan lebih kot,kami belum solat isyak lagi,yoyo je kate ade perarakan mlm jumaat tu,tapi tak ade haprak betol.dah lah line mcm ape je dkat sane,mmng bnyk betol keluar ayat what the tuut and tuut tu je.dgn muka tebal kami minta forestcap dkat lelaki sekolah mane entah,kena marah dgn pakcik ape entah name die.sungguh aku tak suka nasib baik lah kau markah kebangsaan kan.



















dkat sane jumpa kawan sekolah rendah dekat kajang dulu,jumpa abag zairel,paling best jumpa amani mohd,rindu setengah mati dekat die,fathin hannani rugi kan tak pergi.jeles tak jeles tak.

tell me why,how!!!


oke,baru habis study pyhsic tadi.what?aku study,tipu tipu tipu lah lagi lagi pyhsic kan.lagi lah tipu.klau sejarah tu boleh percaya lagi,saya kan ank ckg sejarah,kalu tak dapt A nnty mama saya mesti ckp mcm nie 'buad malu mama je sejarah tak dpat A'.cukuplah,saya dah serik sejarah mid year exam form 3 lepas dpat C,lagi malu bila tyme tu yg ajar sejarah mama saya.oleh yg demikian,saya study sejarah bagai nak gila menghafal segala fakta dkt buku tu,tapi subject lain boleh je aku relax study pon mcm2 tu cukuplah klau lulus kan tapi sejarah WAJIB A,tiada istilah sunat mahupun harus apetah lagi makruh kan.

tipu lah kalau aku ckp pagi tadi aku bngun pukul lima semata2 nak study pyhsic,niat dihati mmng nak buad mcm tu,alarm phone dah bising dah pukul lima pagi tadi tapi knape punggungku tak nak gerak dari katil tu.nnty isnin nie aku nak jwab ape pyhsic paper 3,faiz kassim kate paper 3 senanng je,ayat JE tu yg tak boleh blah die tak apelah bijak bestari boleh lah kate senang tapi aku yg lemah lagi loading bab mengira nie boleh ke kate senang?dah lah isnin nie sekali harung die bagi paper add math,gila tak gila isnin nie aku nak jwab dua2 paper tu.ramai ckp untung lah kau,kkak pndai add math boleh ajarkan,kkak aku yg pandai yg nak jwab paper add math aku jugak.saya skrng mencari hamba allah yg boleh ajar saya physic,boleh tahan perangai aku yg loading bab kira2 nie smpai lah aku paham ape itu pyhsic sbnarnye.tolonglah muka merayu minta ajar pyhsic nie.dah baca buku dua kali dah nie,tapi tak paham pon,paham momentum je,itu pon mcm kabur kabur lagi.
lagu baru lagi!!!