smile with joy

http://media.tumblr.com/tumblr_l9kqjchfTX1qc4369.png

knape followers aku kurang dua nie,hari tu 340 now 338 dah.aiyaa,mane dua orng yng menghilangkan diri tnpa minta izin aku dulu nie.ouh,nvmn lah,hidup mereka siapalah aku nak suruh dorang paksa2 follow aku dulu,nmpk sngt mcm batak followers je kalau buad mcm tu kan.perasan tak ade yng lain dkat blog aku,mcm dah lain sikit kan.sikt ajelah tak kisahlah asalkan saya terus berblogging<33.

hari nie balik hostel dah,skjapnye cuti homework pon tak sentuh lngng mcm mane nak sentuh buku pon disengajakan tnggal dkat hostel kan.niat balik nie nak beljar add math bab dua dngn kakak aku kan tpi mcm tak tersampai je niat tu,eh silap mmng tak smpai pon bukan mcm lagi dah.tak ape lah mungkin cuti nie tak ade jodoh kot dngn add math.hehe boleh pulak jodoh bebagai nie dngn killer subject mcm nie.

nak tahu tak lagi,mlm tadi kan cuba teka apa jadi.cepat teka cepat.wek,mesti korang tak dapat teka kan kan so coklat cadbury pos dkat rumah saya tau nnty alamat minta private calling dngn saye oke.mlm tadi kan saya tidur pukul empat.what?kau baca sejarah ke smpai empat pagi nie.harap2 lah terbukak pintu hati mcm tu kan amin.no lah saya baca novel arisha punya,novel tu kan mcm main teka teki je dngn aku nasib baik lah dah ade org tu kan dah jawab teka teki saya pagi tadi tau,terima kasih daun keladi harap2 tak ade teka teki lagi.siapa paham angkat hidung.mestilah bahasa isyarat kami,kami je lah yng paham.hehehe.

and good news saya dah basuh kasut malam semalam dan kasut saya dah kering!!!yey,bagi tepukan paling gemuruh untk nnur syue sbb dah ade keinsafan basuh kasut awal2 lagi.jimat bil elektrik bilik aku tak ade kasut kena keringkan dngn hair dryer lagi buad volume pling tinggi kan.saya nak hadiah bole?

No comments:

Post a Comment