mood berubah rubah.

http://1.bp.blogspot.com/_76VkVLuoxPE/S0yZT0YbdqI/AAAAAAAAB5Y/2NaUFOIjHyw/s640/girl_reading_window.png

hye awak awak.saya rindu awak awak sgt lah.oke,2 minggu dkat hostel dan sekolah sgt lah teruk,teruk sgt ke?aku je kot yng buad jadi teruk.hei,saya tak buad masalah oke saya je yng mcm masalah sikit.siapa suruh masalah tu dtg dkt dgn saya,dah tahu saya nie cpt tersentuh hati perempuan yng suci murni lah katekan.hahaha,oke gelak besar2 lagi.


hari selasa tu,kami pergi msu,shah alam,sumpah best tngk mayat kene bedah,mcm dia potong ayam ikan je kan.pastu kami jalan jalan je dkat msu tu,yng penting kaki sgt sakit dan terus sakit.minggu nie sgt lah busy mengalahkan perdana menteri pulak,hahaha.maklum pelakon malaysia 23/4 nak lawan dah dkat engku hussein.act,sgt gerun lagi ngeri bila dah start keluar kelas,otak aku nie bukan cekap lagi pantas nak catch up semua bnda yng tertinggal nie,awal bulan lima nak mid year dah.argh!!!segala jenis essay bio,sej,chm,phy pelahap semua nak keluar nie.ya allah,boleh ke aki buad nnty.

two weeks nie jugak lah sgt sgt sedih,skjap gelak2 sekjap biasa2 dan knape tetiba rindu atien sgt sgt nie.atien,mesti ade benda aku nak citer dkat kau kan smpai rindu tahap maximum triple double nie kan.parah lah kalau kau sorang je tahu nie,patut ke aku menceritakannnye?nak call kau pon susah enth bila kau balik aku pon mane lah tahu.nnty 23hb bukan boleh jumpa kau pon,aku pergi drama tu best lah korang naik pentas anugerah cemerlang aku pon nak naik jugak knape tarikh itu dan ini sama?kejam kah smpai tak nak bagi aku jumpa mereka.

hoho,nurulfathin hannani bt noorman aku sgt sgy rindu dan terlalu rindu dgn kau,nampak tak mata saya dah bengkak nie,nampak tak mata saya dah merah nie,nampak tak!!!eleh,mane lah nmpk awak nampak kan hehehe.

No comments:

Post a Comment