kawad jalil-ians

hei,tadi kan saya kan pergi kan ppd tngok budak jalil kawad,eleh,tengok pkbm dngn bsmm je yng lain tngok dari jauh je.and congrates tu pkbm and bsmm jalil,wah!!!korang menang lagi lah,eleh dah biasa dah pon kan menang daerah hehe.nak tahu tak?saya yng tengok kawad pon muka dah berbelang sikit,nampak nampak kecoh kan baru sikit je org lain yng kawad tu tak kecoh pon muka dorang belang belang sngat.alah,jgn ngomong mcm gitu saya segan lah nnty.best tadi jumpa amany,farah and meet new friend lagi farah import dari engku hussein.pastu jalan2 tesco kejap,wah!!mcm tong sardin je tngok dlam tesco tu semua budak kawad dlm tu.nak tahu tak lagi,tadi kan saya perasan kawan sekolah rendah saya tau.nama dia hazim.yey!!!aku ingat dia lagi tapi confirm die tak ingt aku maklum die pelajar contoh dulu siapa lah saya die nak ingat kan.eleh,mcm aku kesah die kenal aku ke tak kan,tetiba nak emo pulak kan.ain cepat2 masuk gamba kami yng banyak2 tu tau.hehehe :)

1 comment:

zakiah hamid's said...

tahniah Jalil-ians :)

Post a Comment