drama english competition

lebih kurang tiga minggu kot belatih last last kami dpt no 5 dari 16 sekolah.oke lah tu kan major sekolah hntar students cina india for english drama nie kan,kami jalil hantar pure melayu gitu kan,so speaking pon ala2 melayu lah kan,nak speaking org putih pon tak berapa pandai kan.hahaha.













jeles lah tngk gmbar dorang jumpa amily,amani,aiman,adika dgn lain2 tu.tak ape lah kan nak buad mcm mane,bukan rezeki aku kot.

2 comments:

Anonymous said...

Cehhhhh :P

annur syuhada said...

hehehe.ape cehceh nie.

Post a Comment