reunion kami.


act,baru balik dari rumah atien nie.sumpah penat gila,kau tngok makeup aku pon dah cair.tapi excited nak update blog,biar sape yng tak pergi tu jeles,wek.oke,tadi pukul 2.15 kot dah smpai dkat rumah atien,nmpk atien terus jerit peluk muah muah lagi,then nmpk amany,wah!!terus jerit name aku,see betapa rindu amany dngn aku.tngk wawa,piena,pyka,ayn dah dtg dah.weh,amany bawak kawan doe.name die farahelina*betol ke tak?tak pasal2 kene tibai dngn faiz kassim,eja name makwe die salah.oppsss,terkantoii sudah.mane ade lah,act,faiz yng gatal dngn farah nie.hehehe.

dkat sane ade dua nikon,wah!!mmng sakan lah bergambar.tngh makan2 pon bole buad pose mcm2 kan.dkat sejam kott dduk dpan meja makan,buad gosip gosip liar,dok betol2kan selendang amany tak habis2.atien!!!tiramisu tu sedap lah,nnty buad lagi tau.nnty air jngn dngr ckap amany,kau buad je air oren.kan dah tak ramai minum air tu.aku dngn amany je pelahap tau.then,tngah makan2 aida dngn hajar dtg.wah!!!makin kecoh mak,i tell you.dngn aku menjerit,pyka melalak,wawa meraung plusplus dorang mengilai.hahaa.mmng best lah kan.

agak2 dah panas punggung kiteorng dkat kerusi makan tu,apelagi kami chaw ah pergi taman,meh sini i bagi tau u,panas tau tak,habis cair makeup aku,apetah lagi makeup pyka khadiron yng merah2 dkat pipi tu kan.i likee.oke,dkat sane tngkap gambar je ke,kau tahu sakit punggung aku main gelongsor tu.gamba aku lawa tak pe nie tak.amany kau dengki,baik kau buang gamba tu.mentang2 aku tak reti delete gmba dkat camera tu.ish.

oke,ini perenggan last,lepas main2 buai,lompat sana sini,homeguard kiri kanana,msuk lah rumah,ya allah!semua dok mencari air mcm orng dkat africa tiba2 dpt air jatuh dari langit kot.paling penting sehaus mane pon dorng tyme tu,air amany tak dicari,except aku,semua dok cari air kosong oke.amany,betapa dahshat air kau kan kan.hehehe.and thanks to fathin,ade jgak mase aku citer2 dngn kau.sedih tak citer aku?mane lagi sedih?yng tu ke yng satu tu lagi.naseb baek aku tak meraung mcm ats katil tu kankan.hahaha:)

p/s:gamba dkat handphone saye semua muka chun2 je,nnty tnggu gamba dkat blog and fb fathin and ain.baru gempak sikit gamba kan.

1 comment:

NSZ_AIMAN said...

jeles la tngok korg nie...ahaaha..msti best en..:)

Post a Comment