kami di brunei.

haiooo,welcome backk to malaysia,awak!!!saya dah balik dah sape rindu saya dekat hostel angkat kukuibukaki korang,wah!!!ramai sngguh rindu aku ye.saya pon rindu kalian semua,muahmuahaha sikit.maklum lah nak msg pon tak boleh satu msg 2 ringgit kau melayang tak snggup lah nyah oiii.ade malam tu kan,kira malam one family dtg lah buad makan2 sikit,karoeke sikit2 kau tahu,i dapat lucky draw you nasib aku lah nyah oii nom lucky aku 6 kalau 16 tu mesti bertuah tuah kan.nak tahu tak aku dapat ape cepat teka cepat teka.alah,teka lah!!!dapat BISKUT je,hehehe,kecoh kan kalau dpat i phone ke laptop apple ke kereta sebijik ke ini dpat biskut je pon nak kecohhh. then,esok pagi pergi org kahwin and our tema is blue.mmng penat lah cara dorang kahwin meh aku buad karangan sikit.
pendahuluan,mula2 kami pergi sbelah llaki kira llaki yng khawin tu abg sedara aku lah punye lah awal dtg pukul 10 pagi dah terpacak dkat situ cair make up aku tau,pastu aku pelik lah knappe lah tempat dduk dkat pelamin tu ade satu je abg ajam aku nie kahwin sorang2 ape,rupenye mmng mcm tu cara org brunei kahwin tnggu ramai org dtg baru makan aku punya lah lapar bila lah dorang nak bagi makan nie perut asyik minta main lagu je.

pastu lepas makan2 semua,kami pergi belah perempuan pulak adelah dalam sejam lebih baru smpai dkat hotel tu,hah!!!baru aku tngk ade dua tmpat dduk dekat pelamin tu,dah lah dkat belah perempuan punya tempat die tak bagi makan,dah lah lapar bergambar je dkat situ.;penat kot dkat situ tak smpai sejam pon pastu balik.oke dan penutupnya saya sangat penat dan letih dan lapar pada waktu itu.tamat.















No comments:

Post a Comment