homework

what hari nie hari jumaat.kau biar betol aqku tngk kalendar hari nie hari khamis esok baru jumaat.sambil sambil lari anak garu garu kepala tengok kalendar tak puas hati lagi nie tengok kalendar dkat rumah jiran sebelah.ye lah hari nie mmng hari jumaat esok sabtu lusa ahad tulat isnin dan lepas tulat ape ye supaya die jadi hari selasa.

ahad dah balik hostel da isnin dah sekolah mula lah nnty cikgu2 minta homework pastu murid2 pulak semua sibuk copy copy mcm soalan tu susah sngt je mcm tak pernah belajar mane taknye dekat kelas sibuk jadi mcm katak bawah tempurung cikgu kata faham murid2,murid2 nie dngn belagak pandai semua kate paham tapi dlam hati tak paham satu benda pon mcm kena pukau dngn hantu kak limah je main angguk2 paham.

dekat bilik tu bersepah je buku sekolah ats meja entah bila nak bkk pon tak tahu.mane taknye kalau dduk rumah buku haram nak bkk kan setakat sentuh2 je mampu bila dkat rumah nie.nmpak sngt aku nie pemalas kan.tak heran pon sbb ade org lagi malas dari aku sekurangnye aku bkk lah bag letak buku ats mea sentuh2 sikit,klau org lagi malas bag sekolah haram nak sentuh kan nak tengok pon tak lalu mcm bag sekolah tu jalan ape sukati2 nak lalu ke tak lalu ke.

konklusinya dkat sini homework aku mmng tak siap lagi,tnggu balik hostel baru gedik2 nak siap mcm ape je.fathin hannani mane kau?nak jumpa boleh cerita aku tak habis lagi lah kalau cerita aku tu buad drama bersiri mesti jadi mcm cerita endon episod 250 belum tentu habis lagi kan.gtg nak bersiap pergi bagan lalang katenya nak makan shje dkat situ.

1 comment:

dott said...

same lah kite hw tak siap lagi :p
is following you :]
dottsaja.blogspot.com

Post a Comment