away from malaysia

wah,tittle i mcm orang bawak diri sbb putus cinta je uolllsss kan.hehe,act i dkat brunei skrng yey!!!ponteng sekolah tak payah sekolah tak payah pakai baju sekolah tak payah pakai bag sekolah.act,mmng tersangatlah amat penat mata pon dah nak tutup tak tutup nie tapi sbb bloggers i update jugak tau.wah sungguh baik hati budiman lah i kan.hehehe.tersngtlah rindu hostel,eh hostel?corecction please,tersngatlah rindu orang2 dekat hostel tu apelah khabar si gocho kene tinggal sorang2 dalam loker tu.rindu nak belajar add math*wah!!!mentang2 add math kau lulus kalau add math aku mcm amany a- sahlah brunei aku tak jejak rindu sngt nnty dgn add math.hehehe.

and tak lupe tahniah kpd calon smpm 2010 yng berjaya dngn jayanya dlm result spm korang,yng dapat a+ straight tu aku tabik springgg lah dkat korang,nak tnye mcm mane korang belajar mesti smpai pecah otak kan smpai straight a+,kenkadang pelik bin ajaib pulak bila org straight a+ lagi yng amek bnyk subjects.korang tak pelik ke?mesti org mcm tu 24 jam menghadap buku kan kan kan.

uollsss nak tahu tak,result setara 1 semua dah dapat.alhamdulillah semua lulus.and conclusion die 2a,1a-,2b+,1b,2c and 1d,yang d tu sah lah add math kan jgn ditanya lah tu mmng confirm2 killer subject doe.dan sngt bangga bila pyhsic saya lulus!!!sumpah aku target gagal,sungguh tak tipu apetah lagi nak kelentong kan,tak percaya sudah lah.oke,saya nak masuk tidur badan dah penat sngt nie mandi pon tak lagi,malaysia bau tak badan saya dekat brunei nie.hahaha.

No comments:

Post a Comment