sambutan maulidur rasul

firstly,saya rindu blog saya!!!rase nak cium cium je.hehe.oke,back to the topic*ayat mcam kenal je.act,malas nak taip pepanjang lebar nie.selasa hari tu bersamaan dngn hari maulidur rasul,pergi shah alam,perarakan doe.penat kott.bngun pukul empat pagi tido dah lah pukul satu lebih.oke,not bad lah dkat situ,walaupon misi kami form four tak terlaksana,tak kesah lah ye.semangat kottt dah nie bawa pen.bajet orng nak bagi fb ke nom ke kan amily kan kan.tup tup suruh kirim slam dkat abg labu je.ade aku kesah,asal dpat markah negeri sudah,even tak menang kan,jadi tukang sorak sorak orng menang lagi best what,dpat kene suluh dngn lampu,famous kottt.oke,picture will be upload later,malas nak selongkar drawer cari usb.





No comments:

Post a Comment