makan beradab


malam jumaat tu,ostel baru bud makan beradb,oke not bad*asyik ayat tu je.and congrate to mpp,buad makan beradab nie untk kami,even tak dpat buad dkat dewan seri bestari,pakai baju batik tudung sekolah,teringat lawatan thun lepas kottt.*rindu mereka.makan pon oke oke lah jugak,nasi goreng satu senduk kottt,chicken chop.nasib baik ayam kau bagi besar,klau tak aku bakor nnty.*sorry cilok ayat ni,hehe.persembahan pon oke oke lah.teringat tyme aku form two lah,rindu nak madah madah dngn korng lagi.btw,korng dah buad yng terbest.hehe.oke,sperti biasa segala gambar akan diupload later,insyaallah malam nie kott,alah,gambar tak ade bnyak mane kottt,tak best dah tangkap gmbar,segala geng mangkak nak bergambar smua dah tak ade nie nak menangis nie*gedik lah kau,sensitive plak.aku tampar kang.hehe,oke sekian,wasalam.*nmpk sngt aku malas nak tulis kan.

No comments:

Post a Comment