kimia ♥♥♥

now,bukan nak story pasal lagu kimia by melda ahmad,aku confirm semua dah hafal siap nyanyi nyanyi lagi kan kan.alangkah bagusnye kalau kita dapat hafal fakta sejarah plusplus ilmu biology mcam kita hafal lagu tu.sah straight A plusplus kan.tapi malangnye,bukan macam tu.kenapa?mengapa?meh sini aku bagi tazkirah sikit,kita manusia nie memang ilmu yg elok molek susah nak ingat,tapi bila bab mcam nie senang je kepala otak catch up gitu.so,konklusi di sini,rajin rajin lah menghadap buku yang membawa kejayaan dunia dan akhirat,sekian shje tazkirah hari ini.hehe.
tngk dah telajak tulis dah,act bukn nak citer pasal nie,kau nmpak gamba aku dkat atas tu,kau tngk betol2 ade muka mcam sape sape tak?hehe.ape function buku chemistry tu di pggng.function die dkat situ.aku minat kimia lah!!!tau tak tadi kan,aku sorang sorang je dkat bilik form four tau,die dah balik pagi2 dah.so,buad hw chemist siap salin soalan je,jawapan??tetiba terase muke aku chunn plak pepagi tu kan*tampa muka cepat.hehe,so hasil tangan jadi lah dkat atas tu.♥♥♥

No comments:

Post a Comment