kimia ♥♥♥

now,bukan nak story pasal lagu kimia by melda ahmad,aku confirm semua dah hafal siap nyanyi nyanyi lagi kan kan.alangkah bagusnye kalau kita dapat hafal fakta sejarah plusplus ilmu biology mcam kita hafal lagu tu.sah straight A plusplus kan.tapi malangnye,bukan macam tu.kenapa?mengapa?meh sini aku bagi tazkirah sikit,kita manusia nie memang ilmu yg elok molek susah nak ingat,tapi bila bab mcam nie senang je kepala otak catch up gitu.so,konklusi di sini,rajin rajin lah menghadap buku yang membawa kejayaan dunia dan akhirat,sekian shje tazkirah hari ini.hehe.
tngk dah telajak tulis dah,act bukn nak citer pasal nie,kau nmpak gamba aku dkat atas tu,kau tngk betol2 ade muka mcam sape sape tak?hehe.ape function buku chemistry tu di pggng.function die dkat situ.aku minat kimia lah!!!tau tak tadi kan,aku sorang sorang je dkat bilik form four tau,die dah balik pagi2 dah.so,buad hw chemist siap salin soalan je,jawapan??tetiba terase muke aku chunn plak pepagi tu kan*tampa muka cepat.hehe,so hasil tangan jadi lah dkat atas tu.♥♥♥

makan beradab


malam jumaat tu,ostel baru bud makan beradb,oke not bad*asyik ayat tu je.and congrate to mpp,buad makan beradab nie untk kami,even tak dpat buad dkat dewan seri bestari,pakai baju batik tudung sekolah,teringat lawatan thun lepas kottt.*rindu mereka.makan pon oke oke lah jugak,nasi goreng satu senduk kottt,chicken chop.nasib baik ayam kau bagi besar,klau tak aku bakor nnty.*sorry cilok ayat ni,hehe.persembahan pon oke oke lah.teringat tyme aku form two lah,rindu nak madah madah dngn korng lagi.btw,korng dah buad yng terbest.hehe.oke,sperti biasa segala gambar akan diupload later,insyaallah malam nie kott,alah,gambar tak ade bnyak mane kottt,tak best dah tangkap gmbar,segala geng mangkak nak bergambar smua dah tak ade nie nak menangis nie*gedik lah kau,sensitive plak.aku tampar kang.hehe,oke sekian,wasalam.*nmpk sngt aku malas nak tulis kan.

sambutan maulidur rasul

firstly,saya rindu blog saya!!!rase nak cium cium je.hehe.oke,back to the topic*ayat mcam kenal je.act,malas nak taip pepanjang lebar nie.selasa hari tu bersamaan dngn hari maulidur rasul,pergi shah alam,perarakan doe.penat kott.bngun pukul empat pagi tido dah lah pukul satu lebih.oke,not bad lah dkat situ,walaupon misi kami form four tak terlaksana,tak kesah lah ye.semangat kottt dah nie bawa pen.bajet orng nak bagi fb ke nom ke kan amily kan kan.tup tup suruh kirim slam dkat abg labu je.ade aku kesah,asal dpat markah negeri sudah,even tak menang kan,jadi tukang sorak sorak orng menang lagi best what,dpat kene suluh dngn lampu,famous kottt.oke,picture will be upload later,malas nak selongkar drawer cari usb.





keceriaan dorm

sblum aku mengupas lebih lanjut pasal keceriaan dor nie kan,nak bagi tau nie.misi mmbalas dndam berjaya,baru habis makan nasi lemak pagi tadi punye,so,ppandai lah agak agak aku bngun pukul brape kan,hehe.

minggu lepas, semua dorm kene buad keceriaan,dorm aku sekali lah,so tahun nie tema kami?enthlah main tibai tibai je,asal cun kau lekat je dkat dorm tu.knape thun nie aku smngat ha nak buad keceriaan,tapi,geng smua tak ade,smngat nak menang doe,padehal hamper je dpat kot nnty,tu pon klau menang,klau tak menang?penat kot tido pukul 2 pagi,eleh mcam tak biase je,mmng pon ostel pkul 11.10 aku atas katil peluk peluk gocho tu dah.tngal nak ttup mate je.

pape pon thanks ye bebudak fatimah,especially bebudak form 2,tak pernah borak gurau dngn korng mcam tu kan,maklum tak ade geng nak mcam tu dkat dorm,sedih kan akk korng nie,ye lah slalu hari sabtu ahad nie feelings skit kan,sedih je slalu kan.so,lepas nie mcam kene tiap minggu buad keceriaan je.baru aku rock sikit kan.haha.yeah,kita same same doa fatimah menang ye*bpak batak nak menang bhaii