two weeks

firstly,citer dkat hostel "kesayangan" dulu lah kan.first week mcam biasalah,minggu orientasi,even aku dah form four,kene jgak ke?tersangatlah BORING++SEDIH,malas nak citer pasal sedih nie,aku rase satu dunia dah tahu kott.tapi,sape bole tolong saye tak boring++sedih lagi?smua orng tahu kan rules ostel smkaj dah ketat lagi dahsat.so,baju tido yng labuh lutut tu,dah beli dah.ade tiga lagi tau.baj prep tak main lah baju biru mcm skrng tu,now,main baju t-shirt yng muslimah tu.dah lah mahal.nseb baik bapak aku berwang.mampu lah byar tu kan.

pastu ahad sabtu malam ade sukaneka,boring,asyik main bnda yng same je,dah bole agak dah pon.menang lagi,nom 10 tau,last skali ngek,tu lah team terror kan,last lah,bagi can lah dkat team yng smngat kan.haha.yg best main langsir buruk je,nseb baik lah aku yng menang kan,dngn smngat nye aku sebut nama die.haha.mmng aku dah agak dah die dkat sebalik langsir tu,ou,gitu mcam main au cak cak je.haha.camera man,abg adib nahfiz,thanks tau:)

oke,nie dkat sekolah plak lah.malas nak citer ostel pnjg pnjg,oke,thun nie dpat 4bestari,yey!!!sains tulen,alhamdulillah dpat jugak kelas tu.act,rmai makhluk dlam kelas tu aku dah kenalmajor bebudak ostel,kelas f.kire kenal lah tu.boringnye kelas tu.sempit,dah lah ramai sngt sorang keluar sorang masuk.now,ade 40 lbyh kot.gile lah smua bakal doktor pakar yng bakal mnyelamatkan orng dan terus ke kubur.haha.

msuk je second week,amek kau homework bertimbun giler,add math,math,bio,bm.wow!!!gile lah bio,malas nak lukis lah,tak bole tmpal ke gmba cellls bebagai tu?bm,aku dah siap,mncari nota tatabahasa dkat buku teks yng tebal 200 lbyh tu,see,jari aku dah bngkak,nnty makin kontot jari aku,kan dah tak unik tu.add math,math,buad mase nie oke je.tak tahu lah nnty kan.bole pengsan ke.pyhsic,chemist,bio,baru introduction bab 1 tu.oke lah kan,lepas nie msuk icu kot nak belaja.

No comments:

Post a Comment