tahun baru,azam baru.

happy new year korg dan korg smua.dah 2011 dah kan,cepat gile doe.nnty ahad blik ostel dah,rabu sekolah.mental dan fizikal aku tak ready lagi nie.brape kali aku nak ckap aku tak ready ha?korng pon dah penat dngr kan.oke,tuka topik.meh kita citer pasal azam baru aku.act,tak bnyk ponn,skit je.takut tak terbuad polak kan.maklum lah,aku nie kan pemalas skit bab bab nie.so,azam baru tahu nie:

-nak jadi budak baik,tpi,tak kan skema.baik sudah!!!
-tebus pmr,form 4 dan form 5 nak belaja lagi rajin rajin.
-sains tulen,so 9A1.
-tak nak sedih sedih mcm thun lepas*mcam bole je,
dah lah hostel tu sunyi tak ade dorng.
-paling utama:TAK NAK makan bnyak bnyak.NAK 165 cm tu.

haha,pling utama tu tak bole bla,ptut jadi bdak baik ke,belaja rajin rajin ke yng utama kan.nie tak.tak kesah lah,azam aku bukan azam kau lah.tngk aku dah tuka 15 jadi 16 tahun.woot,suda form 4 lah.eh,tadi bkk blog pykared.die bagi saye somethng lah.terima kasih bnyak bnyak.

hei,i love you too lah sygg oii.tak mnyemak dkat blog akk pon lah.terima kasih yaww.

1 comment:

eyfa.eyfa.eyfa said...

huhu..semoge azam awak tercapai

Post a Comment