16hb 2011

woot,boring kottt,bm,math dah siap.bio je sikit lagi,tnggal nak lukis lukis tu je.nnty upah lah bebudak nie,confirm nak tu,satu gmba due rnggt,ade satu empat gmba,so ppndi lah kau kali due ye.tak ke kaya kau nnty,tolong aku lukis je,dha dpat duit,tak payah tnggu gaji sebulan.buad susa hidup je.

hui,hari nie 16hb dah lah.already 1 year 6 month.wow,ingt lagi klau 16hb jan 2010 dulu,hari pling malang++sedih doe.ish,tak nak lah ingt balik,buad sakit hati je kott.yeah!!tahun nie confirm hari nie tak jadi mcam tahun lepas,klau jadi jugak?ah!!!tak kan jadi punye tu.jngn nak pikir lah ngek.buad tenat otak aku je.lbih baik aku pikir mcam mane nak belaja bio,pyhsic,chemist,add math dngn berkesan lagi tuntas gitu.well,budak smngat nak spm 2012 kan,mcam nie lah.smngat nak hbis sekola,nak kerja pastu masuk u,pastu ade kerjaya, and pastu naik pelamin.hahaha:)

No comments:

Post a Comment