16hb 2011

woot,boring kottt,bm,math dah siap.bio je sikit lagi,tnggal nak lukis lukis tu je.nnty upah lah bebudak nie,confirm nak tu,satu gmba due rnggt,ade satu empat gmba,so ppndi lah kau kali due ye.tak ke kaya kau nnty,tolong aku lukis je,dha dpat duit,tak payah tnggu gaji sebulan.buad susa hidup je.

hui,hari nie 16hb dah lah.already 1 year 6 month.wow,ingt lagi klau 16hb jan 2010 dulu,hari pling malang++sedih doe.ish,tak nak lah ingt balik,buad sakit hati je kott.yeah!!tahun nie confirm hari nie tak jadi mcam tahun lepas,klau jadi jugak?ah!!!tak kan jadi punye tu.jngn nak pikir lah ngek.buad tenat otak aku je.lbih baik aku pikir mcam mane nak belaja bio,pyhsic,chemist,add math dngn berkesan lagi tuntas gitu.well,budak smngat nak spm 2012 kan,mcam nie lah.smngat nak hbis sekola,nak kerja pastu masuk u,pastu ade kerjaya, and pastu naik pelamin.hahaha:)

two weeks

firstly,citer dkat hostel "kesayangan" dulu lah kan.first week mcam biasalah,minggu orientasi,even aku dah form four,kene jgak ke?tersangatlah BORING++SEDIH,malas nak citer pasal sedih nie,aku rase satu dunia dah tahu kott.tapi,sape bole tolong saye tak boring++sedih lagi?smua orng tahu kan rules ostel smkaj dah ketat lagi dahsat.so,baju tido yng labuh lutut tu,dah beli dah.ade tiga lagi tau.baj prep tak main lah baju biru mcm skrng tu,now,main baju t-shirt yng muslimah tu.dah lah mahal.nseb baik bapak aku berwang.mampu lah byar tu kan.

pastu ahad sabtu malam ade sukaneka,boring,asyik main bnda yng same je,dah bole agak dah pon.menang lagi,nom 10 tau,last skali ngek,tu lah team terror kan,last lah,bagi can lah dkat team yng smngat kan.haha.yg best main langsir buruk je,nseb baik lah aku yng menang kan,dngn smngat nye aku sebut nama die.haha.mmng aku dah agak dah die dkat sebalik langsir tu,ou,gitu mcam main au cak cak je.haha.camera man,abg adib nahfiz,thanks tau:)

oke,nie dkat sekolah plak lah.malas nak citer ostel pnjg pnjg,oke,thun nie dpat 4bestari,yey!!!sains tulen,alhamdulillah dpat jugak kelas tu.act,rmai makhluk dlam kelas tu aku dah kenalmajor bebudak ostel,kelas f.kire kenal lah tu.boringnye kelas tu.sempit,dah lah ramai sngt sorang keluar sorang masuk.now,ade 40 lbyh kot.gile lah smua bakal doktor pakar yng bakal mnyelamatkan orng dan terus ke kubur.haha.

msuk je second week,amek kau homework bertimbun giler,add math,math,bio,bm.wow!!!gile lah bio,malas nak lukis lah,tak bole tmpal ke gmba cellls bebagai tu?bm,aku dah siap,mncari nota tatabahasa dkat buku teks yng tebal 200 lbyh tu,see,jari aku dah bngkak,nnty makin kontot jari aku,kan dah tak unik tu.add math,math,buad mase nie oke je.tak tahu lah nnty kan.bole pengsan ke.pyhsic,chemist,bio,baru introduction bab 1 tu.oke lah kan,lepas nie msuk icu kot nak belaja.

tahun baru,azam baru.

happy new year korg dan korg smua.dah 2011 dah kan,cepat gile doe.nnty ahad blik ostel dah,rabu sekolah.mental dan fizikal aku tak ready lagi nie.brape kali aku nak ckap aku tak ready ha?korng pon dah penat dngr kan.oke,tuka topik.meh kita citer pasal azam baru aku.act,tak bnyk ponn,skit je.takut tak terbuad polak kan.maklum lah,aku nie kan pemalas skit bab bab nie.so,azam baru tahu nie:

-nak jadi budak baik,tpi,tak kan skema.baik sudah!!!
-tebus pmr,form 4 dan form 5 nak belaja lagi rajin rajin.
-sains tulen,so 9A1.
-tak nak sedih sedih mcm thun lepas*mcam bole je,
dah lah hostel tu sunyi tak ade dorng.
-paling utama:TAK NAK makan bnyak bnyak.NAK 165 cm tu.

haha,pling utama tu tak bole bla,ptut jadi bdak baik ke,belaja rajin rajin ke yng utama kan.nie tak.tak kesah lah,azam aku bukan azam kau lah.tngk aku dah tuka 15 jadi 16 tahun.woot,suda form 4 lah.eh,tadi bkk blog pykared.die bagi saye somethng lah.terima kasih bnyak bnyak.

hei,i love you too lah sygg oii.tak mnyemak dkat blog akk pon lah.terima kasih yaww.