rindu setengah matiii.

saye nak tegaskan disini tiada unsur unsur result pmr ye,aku tahu majority blog bebudak yng lahir 1995 smua dah tulis psal result pmr tak terkecuali aku jugak kan.so,mlas nak ulang bnda yng same,tahu korng semua tngah dupdapdupdap,mlas nak menaikkan lagi dupdapdupdap korng tu kan.

bila nak 23hb nie,aku dah rindu setngah mati dngn korng nie syg syg sekalian oii.dpat korng terus aku peluk erat erat tau.espclly dkat orng yng confirm seconfirmnye mmng tak sekolah dkat jalil tu kan.fathin,amani korng bersiap sedia lah mnmbahkan lemak lemak di badan tu ye.nnty aku peluk smpi korng tak benafas.haha.hui,ganas lah kau nie annur mati ank orng nnty,kau nak jawab.




rindu thap kronik dah aku dngn korng nie,bukann dorng je tau i rindu,ramai lagi,malas nak tnggu loading nka uptoload gmba nie.awak awak,saye pon rindu awak jugak.hehe.tak letak gmba je,*paham paham je lah ye.tak nak pisang berbuah bnyak bnyak,nnty tak ade sape snggup jadi monyet nak makn semua kan kan kan.

korng perasan tak,smua gmab dkat ats nie,mestii ade gmba aku kan.due gmba je tak ade sbb saye yng jadi photogrphet tak bergaji tyme tu.haha,kesimpulan yng dpat dibuat dkat sini saye gila begambar,haha.ceh,saje nak tayang gmba ckap je lah.aduii.

nak bagi tau sikit je lagi nie,tyme tngah update post nie mood tngah polak dngn adek aku.hottt smpai skrng,jngn nak naik naik kan lagi suhu termometer aku nie.ade kene belasah kang.
i miis you super lalinksss:D

No comments:

Post a Comment