fatanah-ians terhebaddd

weyh,adek aku dah balik ostel dah.aku je belom.ahad nie baru balik.brng semua dah beli tnggal nak packing dngn gosok baju je.esok esok lah buad.tak payah smngat sngat mcam dulu dulu.sbnarnye tngah tolong mak aku menaip soalan latih tubi sejarah untk bebudak pmr thun depan.wah,teringat lah zaman aku pmr hari tu.smngat doe buad latihan sejarah.cuak dngn mak aku.nnty tak dpat a buad malu mak aku je.mak ckg sejarah,tpi ank sejarah tak a pon.spE bilang ha.sejarah aku a tau.

tadi bkk kotak yng dha berhabuk tu.eh,aku nmpak gmba kelas aku lah dari form satu smpai form tiga tau.tetibe rindu plak kan dngn korang dngn carpet kelas kita,bukan mr.AA ye pyka oii.nnty kau mara aku rindu die.tak pasal pasal aku dngn kau gado dkat dpan kelas tu kang,nnty smua orng tepuk tngan.femes doe*ayat perli bhaii.hahaha.

korng korng nnty tak rindu ke fatanah tu.thun depan tak ade dah kelas carpet carpet nie.nnty smua pecah pecah.sedih lah.tak sedih ke ha?nnty tak dpat kita nak taranum same same lagi.sura kita kan sedap taranum.terbaik dari ladang doe.nnty kelas kita tak ade carpet dah,tak bole nak baring baring lagi.tak bole nak tayang stokin,tak bole nak skodeng stokin sape yng koyak kan amani kan.

lepas nie,tak bole dah nak tngk nadia dngn syakir dkat belakang kelas tu.tak bole nak request lagu dkat syuk suruh nyanyi,nnty tak dngar dah suara die nyanyi dkat kelas.sape rindu tu angkt tngan?saye saye.hahaha.pling mahal skali,tak bole nak dngar ank khadiron memekak dkat kelas,gado dkat dpan kelas dan mngorat mr.AA kan pyka kan kan.kau sedih tak?nad,qila,nnty tak bole dah nak usha abg abg form 5 dkat blok f tu.tak bole nak tngk abg cermin tu lagi kan ayn kan.woo,sedih doe bila ingt balik.nnty smua dah tak bole dah.ppndai lah korng hidup ye.sob sob:(

5 comments:

nub said...

kawan masa senang mudah mau cari,kawan masa susah senang,itu yang dihargai


=)

annur syuhada said...

erm,yup,betol tu.

nadiaizham said...

siapa yang rindu. aku akan rindu sangat sangat. HUAHUAHUA. ~

YANG PENTING JANGAN TERPUTUS HUBUNGAN.

syafiqah khadiron said...

perggh, nama aku paling banyak ni. hahaha.
ingat lagi aku tetibe famous kan dekat sekolah. hahaha.
semua orang tepuk tangan kan.
yeah, nnt dah tak sama kelas dgn AA. macam mana ni weyhh, hahaha.
yelah, takdapat dengar lagi aku gelak macam orang gila kan. hahahaha.

annur syuhada said...

nad.mestilah rindu doe.

pyka,ye lah.kau pling bnyk buad hal.femes lah kan.
tak pe.aku nnty klas dng aa kau kottt.aku jage unyk kau.hehr

Post a Comment