akhirnye kau muncul juga

woo,mlam smlam punye lah tak bole tido,dok pkir psal result nie kan.amek kau,pkul 4.30 pagi baru tido.eleh,mcam tak biase je kau nie kan.dngn tak cukup tidonye,bngun lah awal.smngat nak pergi sekola nie.dngn pakai baju sekola nye,kasut sekolah yng kaler hitam tu,ala ala nak kelabu kelabu tu.dngn nak menutup cover kelabu kelabu tu,pergi lah kilat kilatkan kasut tu.kan nmpk chuunn kasut tu.

dkat kereta mmng ta snang dduk lah,pusing kiri,pusing kanan.mcm orng nak lintas jalan je ha.oh tidakkk!!!nak smpai sekola da,woo,tyme nie jgak perut aku nak sakit,hoi,dduk dia diam lah perut,aku tampa kau kang.smpai sekola nmpk aida,amani,aliaa,fyzah.lepak lepak lah dulu kan.biasala,dorng kan rindu aku,nmpk aku terus je peluk*eh,bukan aku ke yng mcam tu.lame lame lpas tu,ramai lah plak yng smpai.aku nmpk piena,pah,intan dan orng yng rindu aku.hoi hoi coklat mane cik abggg.

tngh best best borak borak nie,tetiba nmpk cikgu cikgu msuk dewan.oh tidakkk!!!aku tak nak amek bole.tapi,dngn smngat amani,piena,husna,ajak aku msuk dewan.dah dngr dah orng jerit jerit nie,confirm 8a lah tu.dngn berbekalkn smngat yng ade nie,pergi lah dkat cikgu nak amek result,tetiba ckgu ckap'annur kamu ade hutng lah pibg'adoii,buad malu mak aku je brdiri dkat tepi tu.

nak amek result nie.dah pggng dah pon slip tu,tak bkk je lagi.bole plak aku tnye mak aku'mama oke tak result kita?ade gagal tak?makulum,mak aku kan dah tngk awal awal dah.ank cikgu lah katekn.woo,dngn smngat nak bkk slip aku nie.tak nangis pon.then,tngk bwah sekali.arab.oh tidakk!!!knpe kau teruk sngt ha.start tu lah baru aku nangis tau.dngn nak myengkan hati aku nie,smua ckap gred arab tinggi.aku pon pecaye je lah kan.mane taknye,klas aku 9 orng je A arab.sah gred arab tinggi.

hehe,nak tahu result aku ke.haha.tak payah lah.biase biase je.tpi yng confirm,science,bi,math,kh aku b.yng lain a.woo,tak prnah prnah bi,mate aku b.slalu d je kan.kputusan yng amat mmbnggakan aku jugak lah.hehe,aku tak ade lah pndai mcam korng dan korng kan.alhamdulillah lah tu.haraplah,thun dpan dpat msuk sains tulen.aminnn.

No comments:

Post a Comment