fatanah-ians terhebaddd

weyh,adek aku dah balik ostel dah.aku je belom.ahad nie baru balik.brng semua dah beli tnggal nak packing dngn gosok baju je.esok esok lah buad.tak payah smngat sngat mcam dulu dulu.sbnarnye tngah tolong mak aku menaip soalan latih tubi sejarah untk bebudak pmr thun depan.wah,teringat lah zaman aku pmr hari tu.smngat doe buad latihan sejarah.cuak dngn mak aku.nnty tak dpat a buad malu mak aku je.mak ckg sejarah,tpi ank sejarah tak a pon.spE bilang ha.sejarah aku a tau.

tadi bkk kotak yng dha berhabuk tu.eh,aku nmpak gmba kelas aku lah dari form satu smpai form tiga tau.tetibe rindu plak kan dngn korang dngn carpet kelas kita,bukan mr.AA ye pyka oii.nnty kau mara aku rindu die.tak pasal pasal aku dngn kau gado dkat dpan kelas tu kang,nnty smua orng tepuk tngan.femes doe*ayat perli bhaii.hahaha.

korng korng nnty tak rindu ke fatanah tu.thun depan tak ade dah kelas carpet carpet nie.nnty smua pecah pecah.sedih lah.tak sedih ke ha?nnty tak dpat kita nak taranum same same lagi.sura kita kan sedap taranum.terbaik dari ladang doe.nnty kelas kita tak ade carpet dah,tak bole nak baring baring lagi.tak bole nak tayang stokin,tak bole nak skodeng stokin sape yng koyak kan amani kan.

lepas nie,tak bole dah nak tngk nadia dngn syakir dkat belakang kelas tu.tak bole nak request lagu dkat syuk suruh nyanyi,nnty tak dngar dah suara die nyanyi dkat kelas.sape rindu tu angkt tngan?saye saye.hahaha.pling mahal skali,tak bole nak dngar ank khadiron memekak dkat kelas,gado dkat dpan kelas dan mngorat mr.AA kan pyka kan kan.kau sedih tak?nad,qila,nnty tak bole dah nak usha abg abg form 5 dkat blok f tu.tak bole nak tngk abg cermin tu lagi kan ayn kan.woo,sedih doe bila ingt balik.nnty smua dah tak bole dah.ppndai lah korng hidup ye.sob sob:(

akhirnye kau muncul juga

woo,mlam smlam punye lah tak bole tido,dok pkir psal result nie kan.amek kau,pkul 4.30 pagi baru tido.eleh,mcam tak biase je kau nie kan.dngn tak cukup tidonye,bngun lah awal.smngat nak pergi sekola nie.dngn pakai baju sekola nye,kasut sekolah yng kaler hitam tu,ala ala nak kelabu kelabu tu.dngn nak menutup cover kelabu kelabu tu,pergi lah kilat kilatkan kasut tu.kan nmpk chuunn kasut tu.

dkat kereta mmng ta snang dduk lah,pusing kiri,pusing kanan.mcm orng nak lintas jalan je ha.oh tidakkk!!!nak smpai sekola da,woo,tyme nie jgak perut aku nak sakit,hoi,dduk dia diam lah perut,aku tampa kau kang.smpai sekola nmpk aida,amani,aliaa,fyzah.lepak lepak lah dulu kan.biasala,dorng kan rindu aku,nmpk aku terus je peluk*eh,bukan aku ke yng mcam tu.lame lame lpas tu,ramai lah plak yng smpai.aku nmpk piena,pah,intan dan orng yng rindu aku.hoi hoi coklat mane cik abggg.

tngh best best borak borak nie,tetiba nmpk cikgu cikgu msuk dewan.oh tidakkk!!!aku tak nak amek bole.tapi,dngn smngat amani,piena,husna,ajak aku msuk dewan.dah dngr dah orng jerit jerit nie,confirm 8a lah tu.dngn berbekalkn smngat yng ade nie,pergi lah dkat cikgu nak amek result,tetiba ckgu ckap'annur kamu ade hutng lah pibg'adoii,buad malu mak aku je brdiri dkat tepi tu.

nak amek result nie.dah pggng dah pon slip tu,tak bkk je lagi.bole plak aku tnye mak aku'mama oke tak result kita?ade gagal tak?makulum,mak aku kan dah tngk awal awal dah.ank cikgu lah katekn.woo,dngn smngat nak bkk slip aku nie.tak nangis pon.then,tngk bwah sekali.arab.oh tidakk!!!knpe kau teruk sngt ha.start tu lah baru aku nangis tau.dngn nak myengkan hati aku nie,smua ckap gred arab tinggi.aku pon pecaye je lah kan.mane taknye,klas aku 9 orng je A arab.sah gred arab tinggi.

hehe,nak tahu result aku ke.haha.tak payah lah.biase biase je.tpi yng confirm,science,bi,math,kh aku b.yng lain a.woo,tak prnah prnah bi,mate aku b.slalu d je kan.kputusan yng amat mmbnggakan aku jugak lah.hehe,aku tak ade lah pndai mcam korng dan korng kan.alhamdulillah lah tu.haraplah,thun dpan dpat msuk sains tulen.aminnn.

spelling errors



hui hui,dngar tak ape yng lain dkat blog nie,yes,lagu baru lagi kan kan.aiyoo,asyik tukar lagu je kau nie kan.sukaty aku lah,aku dah boring asyik dngr lagu same je.korng tak boring ke ha?aku pon pelik jgak nie,sejak belakng belakng nie kan*ayat ape tu.asyik lagi indon je,tak ade lagu malaysia ke.kte ank malaysia,mane pergi kesemangatan ank malaysia.aiyoo,nnty lah aku taruk lagu malaysia.1 malaysia lagi,hehe.

oke,bukan nak ckap psal lagu segala nie.nmpk tittle dkat ats tu,spelling errors?ape kene mngena plak nie.oke,sbnarnye tak tahu nak post psal ape nie,tapi tngn nie gatal sngt nak menaip.tetibe tercetus plak idea nak citer psal nie kan.aku pon pelik lah,klau aku chat dngn orng ke,comments dngn orng ke,update status ke dkat fb kan.mesti ade spelling errors.slalu yg betolkan spelling aku nie kawan aku yng terchentaaa amani mohd dngn boyfie die yng terchentaaa lah kan alan smith,psangan serasi brsame lah katekan kan kan.haha,thanks ye korng slalu betolkan spelling aku nie kan dkat fb,buad malu aku je hish.kngkdang lah kan,bukan kngkdng mmng pon sah lagi sahih,klau nak tulis nak tu jadi ank.woo,gatal sngt ke ank,bengong.lagi kan,klau nak tulis tak ade jadi taka de,ape bnda tu aku pon tak tah lah.lagi lagi ape ye,entah lah,slau ayat due tu je lah salah taip.yng lain tu jarang jarang kot.bak kate amani aku kene belajar abc balik.haha.next year lah ye,aku pergi tadika abdul jalil tak ade dah smk abdul jalil.tak layak msuk smk lagi.hehe.

smpai bila nak mcam nie,dari hari isnin dah nie.jngnlah ckap entah!!!=(

rindu setengah matiii.

saye nak tegaskan disini tiada unsur unsur result pmr ye,aku tahu majority blog bebudak yng lahir 1995 smua dah tulis psal result pmr tak terkecuali aku jugak kan.so,mlas nak ulang bnda yng same,tahu korng semua tngah dupdapdupdap,mlas nak menaikkan lagi dupdapdupdap korng tu kan.

bila nak 23hb nie,aku dah rindu setngah mati dngn korng nie syg syg sekalian oii.dpat korng terus aku peluk erat erat tau.espclly dkat orng yng confirm seconfirmnye mmng tak sekolah dkat jalil tu kan.fathin,amani korng bersiap sedia lah mnmbahkan lemak lemak di badan tu ye.nnty aku peluk smpi korng tak benafas.haha.hui,ganas lah kau nie annur mati ank orng nnty,kau nak jawab.




rindu thap kronik dah aku dngn korng nie,bukann dorng je tau i rindu,ramai lagi,malas nak tnggu loading nka uptoload gmba nie.awak awak,saye pon rindu awak jugak.hehe.tak letak gmba je,*paham paham je lah ye.tak nak pisang berbuah bnyak bnyak,nnty tak ade sape snggup jadi monyet nak makn semua kan kan kan.

korng perasan tak,smua gmab dkat ats nie,mestii ade gmba aku kan.due gmba je tak ade sbb saye yng jadi photogrphet tak bergaji tyme tu.haha,kesimpulan yng dpat dibuat dkat sini saye gila begambar,haha.ceh,saje nak tayang gmba ckap je lah.aduii.

nak bagi tau sikit je lagi nie,tyme tngah update post nie mood tngah polak dngn adek aku.hottt smpai skrng,jngn nak naik naik kan lagi suhu termometer aku nie.ade kene belasah kang.
i miis you super lalinksss:D

primary school ♥♥♥

aiyoo,saye sudah rindu same zaman sekolah rendah lah.hui,kawan kawan bila nak jumpe.korang ingt aku lagi ke tak nie.bila ingat balik zaman aku kecik mocik dulu kan.dngn tudung pon main sarung je,skajap ade dkat kpale.tngk esok freehair plak.eh,tu zaman aku sekolah dkat selayang dulu.sekolah satu malaysia lah katekan.peraturan pon sukasuki aku je.then sesi ptg sekola agame plak.sekola nie pling best.sekola aku tu kafa tau,tempat pon agak strategik,kau tahu dkat mane,dkat rumah flat je.asal rehat pergi rumah membe,jimat sikit duit kan.oii,kau tu da la pengawas,tanggungjawab mane doe,pkai je kain pink.hehe.abaikan je lah ye.tok sah diungkit ungkit.bab blik sekola nie best.nak ikut jgak jalan jauh jauh.dekat tak nak.wow,kami ikut jalan yg ade bukit tau.dngn tak segan sbgai prempuan melayu terakhir nie kan pergi lah mendaki bukit dngn memakai kain pink tu kan.kau nie ta segan ke dah lah balik dngn llaki.eh,bukan i sorng tau perempuan.

tu citer tymr aku dkat sekolah selayang.malangnye smpai drjah 4 je dkat situ.pastu pindah dkat kajang nie smpai lah skrng.so,dkat situ aku sekola la dkat skola yg betol.tak kan sekola ank2 rosak plak kan.memule masuk tu,janggal lah jugak kan,ye lah aku bukan orng yng ramah ramah nie.malas doe nak cari kawan baru.ade ke cikgu tu suruh aku msuk kelas ketiga dari lima kelas.aiyoo,stupid ke aku nie.tak pe lah.dkat kelas tu pun slalu jadi top 5 kan.smpai cikgu suruh aku jadi pngawas.*bangga nie.so,dngn kepandaian yng ado nie kan.drjah 6 msuk lah kelas kedua dngn baju pngawas nye.dah msuk kelas ke 2,rating pon jatuh lah.*buad malu je.

pastu sekolah agame plak.sekola nie aku bngga sikit lah.maklum kelas first.major bebudak nie bukan geng aku.ade lah dlam 3,4 orng je.bebudak kelas nie smua ppandai sekolah pagi ptg kelas first.kire pelajar harapan sekolah lah gitu.dduk kelas nie mencabar kot,mane tak nye asal ujian je,ade prtukaran kelas.sape dpat jaid jiddan ke bawah turun kelas.korng ingt lagi tak jaid jiddan tu berape,75% plus plus.alhamdulillah,tak pernah aku turun turun kelas nie.kirenye peratus aku tu sntiasa 75% ke atas lah kan.hehe.seingat aku lah,dlam kelas tu aku slalu jadi top fiftteen lah.tyme aku drjah 6,tauhid feqah pling tinngi doe dlam drjah6 tu.berapa kali erk dpat gelaran tu.hehe.ceh,tu pun nak bangga ke minah nie.

upsr dan psra pon dah berlalu.eleh,dpat 3a je pon.psra jaid jiddan jugak.aku tak ade lah pandai sngt mcam kau.last last dpat jugak lah skolah dkat smk abdul jalil nie.dngn ostel ostel die aku tibai.huh,penat taip pnjng pnjng nie.ikutkan tak habis lagi citer aku nie.banyakkk lagi.tapi tak ape lah kan.tahu korg tak interest nak bace.hehe.next time aku citer pasal secondary school aku plak ye.

senior buli junior.

eh,sape kene buli nie.aku ke?aku ke junior tu.oh,jahatnye senior tu buli saye.haha.relax la beb.jngn gabra ye.saye oke oke je.biar aku storie dulu.ish.sbnarnye mcam nie.aku lah senior tu.maka dngn ini saye lah yng membuli bukan dibuli.mesti korng tanye sape lah junior tu kan kan.ingt aku nie baik ke.baik baik berisi tau.oke,mari saye knalkan junior yng menjadi mangsa mangsasaye nie ye.

junior junior ku.jngn gado gado lagi ye.

nie lah junior yng dibuli oleh senior annur syuhada.hee.eh,saye bukan buli fizikal dorang.jngn report polis pulak.badan dorng tak ade merah pon apetah lagi calar balar kan.saye tak sejahat tu tau.hee,dorng nie lah junior yng komen momen dngn aku dkat fb nie.ye lah,jarang aku nak komen momen dngn bebudak junior nie.slalu bebudak sebaya aku je kan.

masturina,thanks ye usik usik akk dng die.*suke suke tau.best comment dngn kamu.ye lah.dkat ostel mane rapat.taak tego sehari pon tak kesah.mane pernah usik usik kamu nie kan.eh,sorry ye slalu ejek kamu dngn paeh kassim tu.nnty akk tak ejek dah.sbb ak dah bace blog kamu tadi.klau rindu akk ejek kan.bagi tau je,nnty akk ejek.sape lagi nak udik kamu kan.hehe.

radhi,sarah tu akk punye ye.hee.best usik usik bahan bahan kamu nie.cuak rupenye akk amek sarah tu.oke,nie snang nak kene kan sarah tahun depan nie.jngn mara ye.nnty sarah tu akk punye lah ye.btw,thanks ye radhi hafizuddin.jage sarah tu molek molek sikit.klau tak akk amek ye.and muke tu mmng mcam perempuan kan aida.

malam yng sunyi lagi sepi.

hui,hoi,hye.korng korng boring tak cuti nie.boring kan kan.makin boring ade lah.aku nie pon tngh dok online fb nie.tunggu budak tu.tak online jugak.erm,tngah busy tu tak pon die dkat luar.tak pe,terus menunggu.nie pon tngh dok chat dngn kawan lame aku.oke,lah tu dari boring kan.sbnarnye aku bukan nak citer pasal bendala nie,nie mukadimah smpingan je.sbnarnye aku nak story sikit ape aku slalu buad malam malam buta.maklum aku tido pukul tiga empat pagi.so,nak kongsi lah sikit rahsia rahsia aku buad malam buta tu kan.

oke,firstly,lepas je main komp kan.tngk dah tak ade orng yng best dkat fb tu.usha blog kali terakhir,nak tngk berape orng rindu aku kan malam malam buta tu.lepas je buad semua semua tu,pergi lah tandas buang hajat kecik je.basuh muka kaki.oke,done.

lepas tu aku naik lah katil,yng beralas cadar pink tu.ade gamba budak comel plus plus bentuk love tu.ape lagi baring lah kan.then,amek segala benda.handphone,earphone,bear gocho gedik tu.dan baru masuk list towel kecik tu dngn air suam*pesanan dri doktor trsyng ye.maklum lah aku kan tngah musim batuk plus hidung berhingus nie.so,sediakan payung sbelum hujan kan.

ketiga,amek earphone tu letak dkat telinga.telinga aku bukan kau.senarai list lagu wajib dngar malam malam.memndangkan aku layan jiwang kan,dngar lagu pun jiwang lah.wajib dngar nie kumerindukanmu,disaat aku mencintaimu,kimia.ini lagu wajib dngar tiap malam ye.klau tak dngar tak bole tido beb.seriyos aku ckap nie.

sambil sambil dngar lagu tu kan.ade lah mengesat air mata nie kan,wow!!!feel habis doe minah nie.gua tabik springg same lu lah.oke oke.terima kasih.haha.oke,sudah perasan lagi nie.amek perhatian sikit dkat sini.saye perasan bila saye rindu die.winkwink.<33

cakap sorang sorang.yng nie fav saye ye.bkk mate besar besar bace benda nie.pelik ke klau ckap sorang sorang.gila ke.tak kan.normal lah tu klau orng sunyi sepi malam malam kan.mcam korng ta pernah buad je.tipu lah tu.saye bukan lah ckap mcam orng gila ckap sorang sorng tu.saye tak meroyan*ape benda tu.nak bagi tips nie.ade stngah orng die maybe tak suke share problem dkat orng ramai kan.mcam aku lah tu.ke tak nak bagi tahu ke,korng cakap lah sorang sorang.luahkan je ape korng tak puas hati ke sakit hati ke.gerenti ditanggung oke lepas tu.try buad ye.

oke,berakhir dah cerita saye.nie lah orng yng tak tahu nak tulis ape dkat blog ka.main mengarut je.nak lagi.tnngu lah mase yng ssuai ye.oke,tata,titu.i love you<33

si rambut panjang heroin di wayang.

huit,korng ingt lagi tak bulan lepas kot aku ade post pasal si kepala besar hero di wayang.skrng nak tuliis pulak pasal si rambut pnjng heroin di wayang pulak.oke,teka teka sape.sape lagi kalau bukan cik siti rapunzel.tngk gamba pun dah tahu kan.selamba je taruk nama anak orng.cerita nie baru tngok semalm.adek aku yng aiman dngn azumar tu yng gile gile excited.aku pun buad buad excited lah jugak kan.

bezakan muka budak betul betul excited dngn budak pura pura excited.aku lah tu kan.tapi,mcam aku je over exited nie.maklum terlebih makan dose excited malam tu.pukul 3.30 pagi baru tido kan.tu yng muka mcam tu jadi.hehe.

gambar nie.tiada motif tertentu mahupun unsur unsur tak betul kan.nie dose excited malam tu tak hilang lagi dkat badan aku nie.tu jadi muka minta penyepak.

tengok kan dah lari tajuk tu.sape punya pasal nie bagi dose excited tak hilang hilang lagi nie.ish,kan da teruk jadi aku nie.haha.kembali ke tittle balik.just nak cakp citer tu mmng best giler plus plus lah.sape belum usha lag tu.cepat cepat lah usha ye.dijamin 100 peratus best.