hari jadi saya



yang diatas.gamabr dngan hadiah aku dapat lah kan.bear tu,aida bagi.jam tu nadia bagi.selendang due due syuk bagi.ade lagi yng lain.tak kan nak tayang semua kan.bella,chomel baju tidor kau bagi aku tu.piena,alyn,hajar,fyzah,aliaa,kak bella,husna,amani,thanks ye.sesiapa yng wish tu.terima kasih banyak banyak.budak sk pon.masturina thanks ye.hehe.i love you guys.




memang best lah kan.mane tak nye,birthday aku sama hari pulak dngan jamuan kelas.ceh,bnyaklah pulak hadiah dapat.smua import dari mines.thanks korang.i love you.balik je memang berbag bag nak bawak nie.nasib baik lah ade orng tu baik hati bawak kan.oke,gmbar di atas gambar sesi suao menyuap kek ke mulut aku.nie jeyng diambil.ramai lagi yng suapaku tu.tak tertangkap gambar je.haha.ayat paling suka.korang nie macam suami isteri shopping.oke,ceh,dah nak gedik dah nie.

No comments:

Post a Comment