bila tak puas hati.

woi.bapak lah.tak puas hati cakap weyh.kami tahu kami siapa.tak layak dduk kat asrama tu.kau ingat kami nak sngat ke.setakat asmkaj je.eleh.ape barang.kenapa kami form 3 sk.kene attack dngan korng.jahat sngat ke kami nie.smpai korng benci kami.tak puas hati dngan kami.ou,smua bnda kami buad.smua salah lah.korng je betul lah.korng tutup satu badan tu.korng baik sngat lah.tyme buad spotcheck hari tu.amboi,dorm kami smpai due kali korng check ye.hish.jahat sngat lah kami nie ye.ape korng nak.amek amek.gelang,cincin,celak,handphone,ape lagi.amek amek.hei,kami lagi double double triple lah benci korng.aku tahu korng nak jalankan tanggungjawab tu.buad lah.tapi.jngan smpai buad kami gorm 3 macam nie.burukkan kami dekat fb ye.wow.nak satu dunia tahu ye kami nie mcam mane.bagi lah athu.biar sedara aku kat brunei tu tau ye.bagi lah tahu.baik sungguh budi pekerti mulai korng.bertudung litup.bersarung tangan tu.ingat kornag baik sngat ke mcam tu.kami mcam nie jahat sngat.hei.cermin diri dulu boleh tak.

p/s:klau salah seorng kaum kerabat korang bace blog aku nie.tak payah nak buad perjumpaan.nak attack attack aku.ini blog aku.cerita aku.hal aku.bukan korng.ingat sikit bnda tu.eh.ade yng terase ke.sorry lah ye.kami kan tak reti hormat orng lagi tua nie kan.korng pon same kan.tegur kami.tup tup sorng membe kami kene.eh.bukan kau baru tegur kami ke.kau pulak yng buad ye.baik sngat lah tu ye.

2 comments:

ғαяαh ғαhмι said...

hey n'nur , nice job ! bgus lah , aku pun dh post pasal uncling tuh ;D .

FANIE said...

0k...
=)
ALLAH maha tahu disebalik nye..
nk mara..
mara la..
x benci..
benci lah..
kami x penah benci kt k0rg..
kami x [enah nk attack k0rg...
knpe lps pmr baru k0rg nk tunjuk perangai sebnr k0rg..
ptut nye..
k0rg tunjukkn perangai yg el0k...
pape jela.
annur...
nk benci akk..
nk ckp ape2..
p0n..
ingat ALLAH maha kaye...
bile2 mase je..
boley...
tunjuk perkare sbnr..
ape2 p0n,,
klu salah kami..
kami minx maaf...
harap..
heepy...
sgt2...
klu raseeee d0k asrama tersekse...
pergi la..
sejauh mane yg annur b0ley..
ajk org tersyg sekali...
salam..

Post a Comment