ape kau nak dari aku.

"my mission completed and your sisiter can use the facebook.
email:?????
??@gmail.com.
password:????????????

sorry,because disturbing your sister.
this mail bought you by uttilties asia windows 7".

ini email yng adek aku dapat dari si misteri fb tu.woi,kau sebenarnye nak apa dari aku nie.kau tak puas hati ke dngan aku.nak minta maaf sendiri sendiri lah.tak payah dngan adek aku pulak.kau mmnglah.tension aku fikir pasal kemisterian kau nie.dah lah aku tngah pmr nie.kau siapa.jngan lah nak main cak cak dngan aku.aku bukan budak budak lagi lah.nk main sorok sorok nie.nnway,thankskau bagi email and password fb tu.aku tak kan gune fb tu selagi kau tak minta maaf sendiri.tolonglah.kau tak nak jumpe aku.kau bagi lah surat ke,mesej ke.ape ke.tapi aku nak kenal kau siapa.bukan dengan kemisterian kau dngar maaf dari kau.aku nak tahu name kau.ape motif kau buad macam tu.aku tahu kau bace blog aku kan.paham paham lah ye.aku malas nak gado gado nie.penat lah.

No comments:

Post a Comment