bila tak puas hati.

woi.bapak lah.tak puas hati cakap weyh.kami tahu kami siapa.tak layak dduk kat asrama tu.kau ingat kami nak sngat ke.setakat asmkaj je.eleh.ape barang.kenapa kami form 3 sk.kene attack dngan korng.jahat sngat ke kami nie.smpai korng benci kami.tak puas hati dngan kami.ou,smua bnda kami buad.smua salah lah.korng je betul lah.korng tutup satu badan tu.korng baik sngat lah.tyme buad spotcheck hari tu.amboi,dorm kami smpai due kali korng check ye.hish.jahat sngat lah kami nie ye.ape korng nak.amek amek.gelang,cincin,celak,handphone,ape lagi.amek amek.hei,kami lagi double double triple lah benci korng.aku tahu korng nak jalankan tanggungjawab tu.buad lah.tapi.jngan smpai buad kami gorm 3 macam nie.burukkan kami dekat fb ye.wow.nak satu dunia tahu ye kami nie mcam mane.bagi lah athu.biar sedara aku kat brunei tu tau ye.bagi lah tahu.baik sungguh budi pekerti mulai korng.bertudung litup.bersarung tangan tu.ingat kornag baik sngat ke mcam tu.kami mcam nie jahat sngat.hei.cermin diri dulu boleh tak.

p/s:klau salah seorng kaum kerabat korang bace blog aku nie.tak payah nak buad perjumpaan.nak attack attack aku.ini blog aku.cerita aku.hal aku.bukan korng.ingat sikit bnda tu.eh.ade yng terase ke.sorry lah ye.kami kan tak reti hormat orng lagi tua nie kan.korng pon same kan.tegur kami.tup tup sorng membe kami kene.eh.bukan kau baru tegur kami ke.kau pulak yng buad ye.baik sngat lah tu ye.

girls hang out.





aku muka tngah excited kan kan.



bayangkan betapa hebatnye kami shopping.barang untuk 6 orng ye.

oke,semalam.aku,nad,piena,amny,amily.pergi alamanda je.smua dok mencari hadiah.piena dngan amily je tak.aku?hehe.kami tngok wayang.adess,lembah maksiat betul lah wayang nie.kau amily.pling excitrd kan kan.babak tu je.kau mule lah.haha.piena lagi best doe,dduk seblah budak alam shah.habis wayang.solat kejap.pukul 3 lbyh kot.atien smpai dngan family die.suruh teman cari hadiah untukarul.oke lah.tapi segan doe.masuk kedai tu lima kali kot.ta segan ke.4.30 mcam tu kot.kami pun balik lah.kaki dah melecet nie.tu lah gatal sngat pakai kasut tinggi.amily dah warning dah tu.

bapak tak best

oke.habis je pmr.kami budak arab plus plus form 1 dan form 2.perrgi lah lawatan esoknye lah.balik hari je lah.oke,dduk dlam bas.ikut kelas.satu bas pon nak msg jugak ke.zoo melaka.main lari lari je situ.mcam ape ntah.baju skolah.tak best.sia sia je.tak sempat nak bercintan cintun pun dngan binatang binatang kat situ.then,tuka baju.pergi bndar hilir pulak.kat situ lagi lah.mcam siot je.taksmpai pon dekat kota a fomosa tu.eii.geram betul.nasib baik 20.00 je.klau tak sia sia je.






eh.thnks tau gelang tu dngan waffles tu.orng jnji lah orng jage elok elok.thnks dekat dlam bas tu.

ape kau nak dari aku.

"my mission completed and your sisiter can use the facebook.
email:?????
??@gmail.com.
password:????????????

sorry,because disturbing your sister.
this mail bought you by uttilties asia windows 7".

ini email yng adek aku dapat dari si misteri fb tu.woi,kau sebenarnye nak apa dari aku nie.kau tak puas hati ke dngan aku.nak minta maaf sendiri sendiri lah.tak payah dngan adek aku pulak.kau mmnglah.tension aku fikir pasal kemisterian kau nie.dah lah aku tngah pmr nie.kau siapa.jngan lah nak main cak cak dngan aku.aku bukan budak budak lagi lah.nk main sorok sorok nie.nnway,thankskau bagi email and password fb tu.aku tak kan gune fb tu selagi kau tak minta maaf sendiri.tolonglah.kau tak nak jumpe aku.kau bagi lah surat ke,mesej ke.ape ke.tapi aku nak kenal kau siapa.bukan dengan kemisterian kau dngar maaf dari kau.aku nak tahu name kau.ape motif kau buad macam tu.aku tahu kau bace blog aku kan.paham paham lah ye.aku malas nak gado gado nie.penat lah.

1.october.2010

benda benda pelik di muka semakin menjadi jadi.nie namenye budak tension belajar.ye ke?.





status and mood:3 hari lagi nak pmr.wish me luck.

teater tun dr.mahathir.

tengok di jari saya.i love you.lihat di bawah:
oyy,budak kau chumill.i love you.haha.







27.9.2010.hari tu budak ostel aku.pergi tengok teater.oke,best lah jugak.walaupon aku tertido skjapk.makulum.bab bab politik nie.adess,lemah lah kan.